tomlem Napisano 9 Września 2006 Zgłoś Napisano 9 Września 2006 Witam! Mam takie pytanie skończyłem właśnie studia i chciałbym wyjechać na jakiś czas do USA do pracy. Rok temu byłem już w Stanach jako student na wizie turystycznej, wróciłem w terminie etc. Moje pytanie po pierwsze czy jako absolwent mam w ogóle jakieś szanse dostać jakomkolwiek wizę, a jeśli tak to jaką? Bardzo mi zależy na wyjeździe właśnie do USA a nie Europy dlatego Waszym zdaniem czy mam w ogóle jakieś szanse na taki wyjazd a jak tak to o jaką wizę najlepiej się ubiegać? Turystyczną, studencką czy pracowniczą... I jakie warunki musiałbym spełnić do danej wizy. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdr
miles Napisano 11 Września 2006 Zgłoś Napisano 11 Września 2006 Na turystcznej mozesz pracowac na czarno przez zalozmy pol roku na studenckoej mozesz pracowac czasem ale tylko w kampusie iles tam godzina na Work&Travel nie pojedziesz bo juz nie studiujesz a na pracowniczych to ja sie nie znam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.