cavscout Napisano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2006 O god! Nie wiesz po jakich sumkach obracaja sie "domki z ogrodkami" :?: :!: Pozwol, ze zatrzymam to wszytsko dla siebie. :roll: Wiem, tylko ciezko jest uwiezyc aby po miesiacu pobytu w USA dostala kredyt na "domek z ogrodkiem".
rypson Napisano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2006 Albo... na China Town tam tez mozna zaopatrzyc ie w Green Card i wszystkie potrzebne dokumenty... wszystko freshhh
Darius HSP Inc. Napisano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2007 Tutaj musze się zgodzić ze wszystkimi ... pavel1975, cavscout, rypson... Zakup domku (nawet nie appartment tylko domek - w dodatku z ogrodem) po miesiącu pracy to jakaś paranoja ... A 2000,- usd na miesiąc to jest dobra pensja, ale dla studentów wyjeżdżających na lato .. 8) ale nie dla ludzi, którzy na stałe zostają w USA ... i w dodatku mieszkają sami ... :shock: Na kredyt też trzeba ciężko pracować i nic się nie wypracuje w miesiąc... Brzmi to wszystko strasznie paranoicznie... taki AMERICAN DREAM ... ale żeby się spełnił to trzeba się chyba upalić trawą chemika ... chyba że to wspaniałe wujostwo ... Ale wiem też z doświadczenia, że żadna polsko-amerykańska rodzina nie bawi się w dobrych wujów, żeby się pokazać ... i wszystko stawiać ... sami też mają swoje potrzeby ... Byłbym chętny zapytać o tą zieloną kartę, jednak po takich super zwierzeniach raczej sobie daruję ... Dziewczyno więcej konkretów ... :arrow:
opuncja Napisano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2007 hehe, konkrety??? przeciez to sie kupy nie trzyma, ale nieźle się ubawiłam ) dzieki Honest, ze bylas z nami az tak "honest". poprawiłas mi humorek )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.