pat Napisano 16 Września 2006 Zgłoś Napisano 16 Września 2006 Hej, wypelniam ten dziadowski druczek i w pytaniu nr 20. name and address of present employer or school nie wiem co wpisac. obrona byla rok temu a nie pracuje juz od 6 miesiecy. Co mam tu wpisac? A w pytaniu nr 21. present occupation - napisalam graduated student bo nie wiedzialam co. Jakies wskazowki? )
Mrs_DiCamillo Napisano 18 Września 2006 Zgłoś Napisano 18 Września 2006 Hm... ja się nie znam, tez jestem zielona w tym temacie. Jak podałaś graduated student to może podaj adres swojej byłej uczelni? No ale skoro nie studiujesz już na niej, to nie wiem, czy to ma jakiś sens... Odnośnie pytania 20 i 21 to ja mam takie problemy: Nazwę uczelni podać w oryginale po polsku, czy nazwę "międzynarodową" (University of Science and Technology itd itd)? Poza tym, jak jest po angielsku "studia doktoranckie"? z góry dziękuję
miles Napisano 18 Września 2006 Zgłoś Napisano 18 Września 2006 Wpisz nazwe swojej bylej uczelni ja tak zrobilem i bylo OK NIe zostawiaj pustego pola.
pat Napisano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Września 2006 Tak tez zrobilam, wpisalam uczelnie i graduated student i przeszlo:)) dziekuje za pomoc:)) Wiza jest:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.