pawel1 Napisano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2008 ja rowniez realizowalem payczeki w PKO BP na pewno realizuja czeki z foxa, pepsi i czeki powstale ze zwrotu podatku wiec pozostale pewnie tez
Dywanik Napisano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2008 BZWBK pobiera 20 zł. za czek, czekasz 2 tyg. Tylko trzeba podpisać świstek, że się pokryje wszystkie ewentualne koszty. Realizowałem czek podpisany ręcznie więc pani mi powiedziała, że mogą być ewentualnie jakieś problemy ale nic takiego nie było. :-) PZDR!
puchcio Napisano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2008 Z tymi 2 tygodniami to chyba troche przesadziles. Czeka sie jakies 4-6 tyg Jezeli chodzi o inne banki to dobrym wyjsciem jest PKO SA, jak sie ma u nich konto to realizuja czeki od reki. puchcio
anita25 Napisano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2008 ja dwa razy zrealizowałam czek w Pekao SA. Jak się ma u nich konto kosztuje to 20 zł. Trzeba czekać kilka tygodni ( max 12, ale ja czekalam krócej). Jak się konta nie ma, to też można, ale trzeba zaplacić kaucję i dlużej się czeka
puchcio Napisano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2008 Chodzilo mi o konto walutowe. puchcio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.