Skocz do zawartości

Emakopol- internship

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja bylam raz z emakopolem i bylo ok, wiem ze to sa kretacze ale mi nic i moim nie zrobili

co do mojego intershipa to kreca jak cholera

A tak wogole to dlatego zaczelam ten temat bo nie wiem jak jest z nimi z tymi dluzszymi wyjazdami

Gdybym ich uwielbiala i byla pewna to bym sie nie pytala?!

Do Agi - czesc Agnieszka tak pracowalam i znamy sie ty zawsze schodzilas z nocy a ja pracowalam jako kelnerka w Napie- jestem była dziewczyną Łukasza od Was z roku

Co słychac, byliscie w USA znow czy zostaliscie w Polsce

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

widze,z e Tomson czuje sie naprawde skrzywdzony...ciekawe co on tam robil - sprzatal za 2& na godzine? bo jesli nie i stawke mial wieksza niz 8 $ za godzine to chyba nie mozna az tak narzekac, bo... w Polsce moze i mozna dostac 8 za godzine ale zlotych ;) Ja zaczynalam jako housekeeper i mialam 8$ i bylam bardzo zadowolona dlatego tez pojechalam raz jeszcze i juz pracowalalam jako kasjerka i baserka a w tym roku jako kelnerka - takze chyba sie da zrobic i zarobic, a z tego co wiem Emakopol ma w ofercie kasyna takze tym bardziej - nie powinno byc powodow do narzekan - a poza tym kazda jedna firma - kwiatek, bratek, emakopol - zdzieraja z czlowieka ile tylko sie da....takze wybor nalezy do Ciebie

Napisano

ja bylem tylko raz w usa[w&t] i to z ema, wiec nie mam porowanania jak to jest w innych biurach ale jesli tak samo to nigdzie jush nie jade, powiem tak: maja cie gleboko w powazaniu jak jush zaplacisz im kase,o jobfair powiadomil mnie zupelnym przypadkiem kolega z innego miasta, o dacie orientation w wawie dowiedzialem sie z tego forum, wizyta w ambasadzie w ostatniej chwili, stres zwiazany z oddaniem paszportu dzien przed wylotem, uhh czulem sie jak w mission impossible, na szczescie sie udalo, [ koledzy nie mieli tyle szczescia i koszty zwiazane z przeb00kowaniem biletow poniesli znajomi], ludzie sie smieja ze dostarczalem akty urodzenia i zapytanie o karalnosc, a gdzie indziej tego nie trzeba [watek na tym forum w&t- rzeczywisty koszt programu] a teraz pytanie [i nie jest to pytanie retoryczne!] czy tak tez jest z innymi firmami? pytam powaznie bo tylko z ema mialem do czynienia

pozdro

Napisano

jesli mialam jeszcze jakas sympatie do tego biura tyo dzis ją stracilam!

i rozumiem teraz wszytkich

kilka dni temu pani z emakopolu zadzwonila ze zadzwoni do mnie Pani z DEE zeby nam wytlumaczyc dlaczego tak dlugo to trwa

i co?

wielkie [beeep], nikt nie zadzwonil

a emakopol mi dzis powiedzial ze tylko do mnie sie nie mogli dodzwonic i do mojego chlopaka a z reszta ludzi rozmawiali

Napisano

Hejj witaj jjmilena ! ! ;)

No niestety nie jestem juz w USA, nie jestem tez w Polsce. Wyjechalismy kilka miesiecy temu do Manchester, gdzie jest brudno, nudno, szaro i w dodatku ciagle pada :)

Wiecej napisze wkrotce na priva!

Milo Cie znowu "spotkac" :)

Pozdrawiam !!! :D))))

Napisano

tak teraz bylem...przyjechalem z grupa w marcu i dostalismy [beeep]*** retail sales person...Wy byliscie dealrami, a my retail.W polsce nie wiedzielismy jakie pozycje dostaniemy w przeciwienstwie do ciebie, do ludzi ktorzy przyjechali w grudniu.Zaplacilem takie same pieniadze co ty, co ludzie co przyjechali na dealerow.Na dodatek wyjazd byl krotszy.I nasz pejczeki byly o polowe krotsze niz wasze...cos wiecej? pozniej przyjechali J1 i mieli podobne akcje.... ta firma to jest dno! a jak masz pytania to wal na GG!

Emakopol do GAZU!

Napisano

MAdziarka! - nie pracowalem za 2 dolary i nie byl do housekeeping.Bylo to 9.72 minus podatki to bylo ponad 8 dolarow. JA wiem ze w polsce to duzo jest ale ja za to zaplacilem duze pieniadze a nie poprostu sobie wyjechalem.Wiec nie porownoj wyjazdy i pracy za 8 dolacow!moze do dla polaka duzo, dla mnie w usa tez nie bylo to malo. ale ja tam pojechalem zarabiac kase a nie odrabiac to co dalem glupiej firmie Emakopol!

Napisano

no szczerze mowiac nie usmiecha mi sie jechanie na H2B bo nie dosc ze zaplace duza kase to jeszcze wyladuje na 10 msc do pracy za 8 $ , i jeszcze sie grave trafi, a z drugą pracą cięzko na czarno znalezc , J1 przynajmniej mozesz uciec , albo znalezc drugą robote zeby odrobic te 12 tys (a moze i wiecej)

Tylko kreca z tym intershipem a to naprawde wkurza.

Do tomson

Ale chyba nie od emakopolu zalezą pozycje?

czyzby wam cos obiecywali?

• 2 miesiące później...
Napisano

JAK KOGOS TO INTERESUJE TO EMAKOPOL NIE MA W OFERCIE NA 2007 ROK INTERNSHIPA

dzis dzwonilam i tak powiedzieli, a tak na marginesie to ja bym omijala ich jak ognia, bylam z nimi na te wakacje i juz podziekuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...