Smiler Napisano 3 Października 2006 Zgłoś Napisano 3 Października 2006 Niektórzy z Was sekcję 212 dostali, inni nie. Jak się orientuje, to nie zależy od konsula, ale wcześniej od jakiejs osoby w ambasadzie która to wbija/wpisuje do DS-a. Moje pytanie: gdzie (w holu?) i kiedy (w tym samym dniu?) to następuje, czy mozna technicznie samemu zapobiec wpisaniu 212, np. tę osobę ... poprosić? Dzięki i pozdrawiam
pat Napisano 23 Października 2006 Zgłoś Napisano 23 Października 2006 Hej, ja bylam u pani, ktora miala wschodni akcent i nie wbila mi sekcji. mam nadzieje ze pomoze pozdrawiam:))
Smiler Napisano 23 Października 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2006 Hej! Dzięki za odpowiedź. Dobra, ale w którym miejscu w ambasadzie ta pani stoi? Jak rozumiem to wszystko rozgrywa się jeszcze przed rozmową z konsulem?
Szeli Napisano 2 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2006 A czy moze mi ktos wyjaśnić o co chodzi z tą sekcja 212 - nie ukrywam, ze wymieram sie w 2007 roku na Intershipa do USA i chciałbym widzieć co i jak. Pozdrawiam.
pat Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2006 Smiler: Ta pani siedziala tam gdzie dokumenty sprawdzaja-czyli juz jak stoisz na zoltej czy tam niebieskiej linii i wzywaja cie do srodka. Tego dnia siedziala jako pierwsza z prawej - od razu jak wchodzisz, twarza do ciebie. Drobna, o ile pamietam to blondynka nie byla ciemne wlosy. Akcent miala zdecydowanie wschodni. Jak zobaczylam ze nie mam 212 to malo nie zemdlalam!!! Szeli: poszukaj na forum. pozdro z Tahoe!
Sebastian Napisano 9 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2006 cholerne 212 poco to wogole wprowadzili
tomekolodziej Napisano 15 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2006 Ja wlasnie dostalem waiver 212
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.