Skocz do zawartości

Zeby "pani" wbijająca sekcje 212 jej nie wbiła...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niektórzy z Was sekcję 212 dostali, inni nie. Jak się orientuje, to nie zależy od konsula, ale wcześniej od jakiejs osoby w ambasadzie która to wbija/wpisuje do DS-a. Moje pytanie: gdzie (w holu?) i kiedy (w tym samym dniu?) to następuje, czy mozna technicznie samemu zapobiec wpisaniu 212, np. tę osobę ... poprosić?

Dzięki i pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Napisano

Hej! Dzięki za odpowiedź.

Dobra, ale w którym miejscu w ambasadzie ta pani stoi? Jak rozumiem to wszystko rozgrywa się jeszcze przed rozmową z konsulem?

• 2 tygodnie później...
Napisano

A czy moze mi ktos wyjaśnić o co chodzi z tą sekcja 212 - nie ukrywam, ze wymieram sie w 2007 roku na Intershipa do USA i chciałbym widzieć co i jak. Pozdrawiam.

Napisano

Smiler:

Ta pani siedziala tam gdzie dokumenty sprawdzaja-czyli juz jak stoisz na zoltej czy tam niebieskiej linii i wzywaja cie do srodka. Tego dnia siedziala jako pierwsza z prawej - od razu jak wchodzisz, twarza do ciebie. Drobna, o ile pamietam to blondynka nie byla ;) ciemne wlosy. Akcent miala zdecydowanie wschodni.

Jak zobaczylam ze nie mam 212 to malo nie zemdlalam!!!

Szeli: poszukaj na forum.

pozdro z Tahoe!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...