Skocz do zawartości

noc na JFK w oczekiwaniu na samolot

Tomy22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

w sobote popoludniu jade do ny i zapowiada sie na to, ze spedze noc na lotnisku jfk. Samolot mam w niedziele poznym popoludniem, w zwiazku z tym chcialbym sie dowiedziec jak jest na tym lotnisku, czy w nocy jest na tyle bezpiecznie by siedziec samemu z bagazami, czy jest tam duzo policji/ ochrony (czy jest tam jakis posterunek policji?),napewno w zadnym wypadku nie zamierzam tam spac, zalezy mi tylko na tym by w spokojnym miejscu przesiedziec do rana, czy na tym lotnisku jest taka mozliwosc ?

I ostatnie pytanie, czy lotnisko (a dokladnie terminal nr 1 z ktorego mam wylot) wogole jest otwarte w nocy, czy sa otwarte jakies kawiarnie/fast foody, cokolwiek ? Niestety przylecialem na newark, wiec nie orientuje sie co do jfk, dzieki za pomoc, bede wdzieczny za kazda podpowiedz.

Napisano

Ja tak zrobilem jak wracalem z campu w 97. Spalem na JFK i nie bylo problemu. Siedzialem tam chyba w sumie prawie 24h. Nie wiem jak teraz bo zamykaja lotnisko w pewnym momencie zeby posprzatac, wtedy pozwolili nam zostac, teraz moze juz nie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...