piekna000 Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 prosze o pomoc mam problem.Moj kolega ma ogromne ilosci ksiazek do przeslania z polski do stanow, bo tam mieszka na stale a tu tylko studiowal.Czy wiecie jak to zrobic zeby bylo w miare najtaniej.Tego sa duze ilosci. Z poczty polskiej wyszlo za 20 kg ok 164 zl a on ma chyba 200 kg. a moze statkiem czy cos wiecie na ten temat czas jest niewazny paczka moze isc nawet rok tylko zeby bylo jak najtaniej.
izabela-karabela Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 czesc moi znajomi wysylali paczki z ciuchami z usa do polski statkiem. wychodzi to praktycznie polowe taniej niz samolotem z tym ze trwa to okolo 4 tygodni ale jak piszesz czas przesyli jest nie wazny wiec sprobuj statkiem. jakie sa ceny w polsce za to nie wiem- w usa zaplacili 40$ chyba za 30kg- nie jestem pewna ale jakby nie patrzec jest to 2 razy taniej niz samolotem (ta droga mieli zaplacic 80$ za ten sam bagaz) wiecej info musisz pytac na poczcie. pozdr
miles Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 Z USA do Polski 35 centow chyba z pol funta albo za funt , w PL maja inne ceny nie ma zadnych agnecji co wysylaja do USA pozostaje tylko Poczta Polska.
izza Napisano 6 Października 2006 Zgłoś Napisano 6 Października 2006 Mozesz zadzwonic do POLAMER , oni zajmuja sie przesylaniem paczek do USA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.