cehha Napisano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2006 hej, czy slyszelsicie moze cos o hostelu gleenwood na brooklynie w NYC?? jest strasznie tani (w porownaniu z innymi) i na stronie jest napisane ze maja open ceilings z latticework i ze daja ludziom zatyczki do uszu:))) czy ktos cos slyszal/widzial?)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr3g Napisano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Hehe...uwazaj na brooklinie - troche tu byłem :D BAAARDZO ciekawa dzielnica... Ale lepsze Qeens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miles Napisano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Cos mi sie wydaje cehha ze chyba jednak nigdy nie bylas w NYC a tymbardziej w stanach bo takie rzeczy jak ty to pisza tylko w Polsce . A i mam pytanie , co to jest Qeens ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mingan Napisano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2006 często lepiej dopłacić i żyć bezpiecznie niż iść na tanioche co może ciebie kosztować o wiele więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miles Napisano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Co takiego niebezpiecznego jest na brooklyn , wiadom ze sa dobre i gorsze dzielnice ale w dzien nikt ci przeciez nic nie zrobi, ja mieszkan na quenns i mi sie tu jeszcze niz zlego tu nie stalo, manhattan nie jest tak naprawde bardzo bezpieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Maria Napisano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Hey, Polacy lubia tworzyc mity. A wiec jesli chodzi o hostel to nie slyszalam o nim. 1. BROOKLYN. Mieszkalam tam 2.5 miesiaca. Czulam sie bezpiecznie a mieszkalam w poblizu spolecznsci latynoskiej. Wracalam po nocach i wszystko bylo OK. Raz jednak zajechalam za daleko linia B i tam gdzie wysiadlam czulam sie niepewnie. Biedniejsza okolica i pojedyncze osoby(Black Americans). Greenpoint z kolei(choc polski) nie uchodzi za bezpieczny. Moze pokutuje tu jeszcze opinia z przeszlosci; Polak napadal na Polakow. Okropne... 2. QUEENS. Nie znam za dobrze. Okolice Astorii wydaly mi sie ok. Co rzucilo sie w oczy to fakt iz jest tam chyba wiecej bialych. CHociaz wielu moich latynoskich znajomych mieszka na Queensie. 3. MANHATTAN. Jak dla mnie raczej bezpieczny!! Naprawde tlumy ludzi non stop. Co wiecej; kazdy interesuje sie swoim towarzystwem i naprawde nie zwraca uwagi na inne osoby. Ja spedzilam wiele czasu na Manhattanie-takze pozna noca. Ale dobra rada, lepiej omijac Downtown i okolice Wall Street gdy jest juz naprawde pozno. Harlem- badzcie czujni bo tam bialy czuje sie naprawde obco... A CO DO HOSTELI TO POLECAM "CENTRAL PARK HOSTEL" NA UPTOWN, WEST SIDE. NOC TO KOSZT $30. NIE WIEM CZY TO DUZO ALE JEST BEZPIECZNIE CHOC WLASNIE BLISKO HARLEMU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.