Skocz do zawartości

Najtańszy wat na rynku?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dlaczego tylko dla zapalenców :lol:??

ja jestem strasznie leniwy, a trase : Kołobrzeg -> NY ... żabką pokonuje rocznie od 20 do 30 razy ;)  

choć w przyszłym roku wybiore samolot , bo jednak człowiek troche czasu na tym traci :/

to tylko pozazdroscic zapału i mobilizacji, pomimo lenistwa :D u mnie niestety przewaz wygoda 8)

2007 ---> California 8)

Napisano
a u mnie przeważa woda ( w koncu atlantyk nie jest mały hehe :lol: )

no dobra przyznam sie, boje sie plywac gdziekolwiek indziej niz w basenie :oops:

a ze bilet juz mam na worka 2007 i to tak tani ze szok wiec to tez powod dla ktorego zrezygnuje z pokonywania mego leku 8)

2007 ---> California 8)

Napisano

no wlasnie.... bilet...zadalem pytanie w innym temacie ale nie dostalem odpowiedzi...

Ile by mnie wyniosl bilet do Nowego Jorku gdybym kupowal go gdfzies na przelomie marca i kwietnia ??

:lol:

Napisano
no wlasnie.... bilet...zadalem pytanie w innym temacie ale nie dostalem odpowiedzi...

Ile by mnie wyniosl bilet do Nowego Jorku gdybym kupowal go gdfzies na przelomie marca i kwietnia ??

:lol:

ja ze swojej strony moge powiedziec tyle ze za bilet do Los Angeles ktory kupilam pare dni temu zaplacilam 1912 zl liniami Air France bilet ze znizka dla osob nie majacych 26 lat a jesli bede chciala zmienic date lotu to bedzie mnie to kosztowac 300 zl z groszami juz nie pamietam dokladnie ile- ale to i tak wychodzi taniej, owszem podczas gdy orientowalam sie w cenach moglam rowniez kupic bilet za 2700 zl czy 3500 zl, ale po co ? w tym roku za bilet placilam ponad 3500 zl i nawet nie wiem jakie byly warunki zakupu i w zaden sposob tego nie odczulam

ale wiadomo im wczesniej tym lepiej bo jest powiedzmy w czym wybierac

aha i zeby nie bylo wylot mam przed sezonem wiec to tez ma z pewnoscia znaczenie ale jednoczesnie dowiedzialam sie w czym wczesniej sie nie orientowalam ze cena biletu jest rozna w zaleznosci od warunkow na jakich bilet jest zakupywany co powinno wydawac sie oczywiste zreszta najlepiej zorientuj sie w biurach ktore zajmuja sie sprzedaża biletow lotniczych

2007 --> California 8)

Napisano

dzięki :lol:...

jedyny problem w moim przypadku to sesja :/... bo teraz mam przerąbany semestr i boje się, ze moge nizaliczyc. Z tego względu tez nie spisze się z decyzją o kupnie biletu choc wiem, ze im wczesniej tym lepiej. ..

no coz czas pokaze ;)

Napisano

Moze nie zupelnie na temat, ale lecialem z guliwerem - ogolnie bylo oki, moze jeden zgrzyt, ale porownujac do innych to jestem zadowolony duzym plusem jest to ze sam kupujesz sobie bilet.

Witam!

Kto zna najtańsze oferty wyjazdu na wat w kraju???  

Ktoś ma jakieś złe doświadczenia (albo dobre:))) dot. takich tanich wyjazdów?

Zwracam się z takim pytaniem, bo słyszałem o ofertach za 500$, ale nigdy nie traktowałem tego serio. Z tego co się zdążyłem zorientować to tanią ofertę ma http://www.guliwer.edu.pl/promo.php.  

Czy ktoś ma doświadczenia związane z tym biurem?  

Ktoś znalazł tańszą ofertę?

Proszę o opinie:)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...