miles Napisano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Przyjezdzasz i wynajmujesz sobie najpierw pokoj w hostelu na 2-3 dni zanim nie znajdziesz mieszkanie , znajdujesz zalozmy na poczatku pokoj no i szukasz pracy bazarynke polecam , craig list tez a innych nie znam mozesz poszukac tam gdzies na Yahoo Jobs itp Z Green Card masz duze mozliwosci Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiatek Napisano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 ;Witaj Aneto,chyba wiem o co ci chodzi . Wygralas GC,pojechalas na chwile,wrocilas z pieczatka w paszporcie ktora za chwile straci waznosc i musisz sie zdecydowac co dalej.Ja jestem w podobnej sytuacji do ciebie.Roznica jest taka ze dopiero teraz po raz pierwszy wyjade i tez nie mam do kogo, ale skoro wygralismy to trzeba jechac i probowac.Pytasz o jakies biuro ktore ci pomoze. 100% -nigdzie nie ma, ale spruboj tu http://go2usa.pl/loteria-wizowa-2006/infor...czestnikow.html JEST W LODZI-(pomagali mi wypelnic 2-gi pakiet w losowaniu) Na tym forum tez ich znajdziesz ( Go2USA ) Pamietaj ze zalatwienie pracy -to twoj i zreszta moj problem. Nie biura.Poczatki beda zle ,ale bedzie co wspominac Ktos napisal myslisz ze polityk to lepszy zawod niz sprzataczka? MOJA ODPOWIEDZ: ---WOLE SPRZATAC ANETO JESZCZE JEDNO MYSLE ZE JESTEM STARSZY NIZ TY I TO DUZO DO TEGO MAM RODZINE KOCHANE ALE KALEKIE DZIECKO A MIMO TO PRUBUJE I WYJADE POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patii Napisano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 W NY mam kolezanke ktora wyjanmuje mieszkanko w zydowskiej dzelnicy, jesli ktos jest zainteresowany moge podpytac o ceny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta12 Napisano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam, Dzięki Wojtek, zrozumiałeś dokładnie o co mi chodzi! Zacznę się rogladać również na stronie go2usa a już myślałam, że do Stanów jeżdżą tylko studenci Wiem, że początki niestety nie będą miłe. Serdeczne Dzięki za odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miles Napisano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 W NY mam kolezanke ktora wyjanmuje mieszkanko w zydowskiej dzelnicy, jesli ktos jest zainteresowany moge podpytac o ceny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spaniard Napisano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam,Dzięki Wojtek, zrozumiałeś dokładnie o co mi chodzi! Zacznę się rogladać również na stronie go2usa a już myślałam, że do Stanów jeżdżą tylko studenci Wiem, że początki niestety nie będą miłe. Najwicej zalezy od Ciebie. Ale tez od szczescia czy znajomosci tez jak wszedzie :wink: Szykuj sie ze nawet pol roku moze byc za krotki czas aby stanac tutaj na nogi. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiatek Napisano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 spaniard Czytalem Twoje posty i widze ze byles w identycznej sytacji jak my (tez loteria i nikogo na swiecie). Jak znajdziesz czas opisz troche swojej historii, wskazowki i rady tez sie przydadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.