creek Napisano 8 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2006 hejka wszystkim! mam taka sprawe.. W zeszlym roku pracowalam w New Jersey w ACME, nie przyslali mi do tej pory formularza W2 i nie dostalam rowniez zwrotu podatku. Slyszalam jednak, ze istnieje mozliwosc by rozliczyc sie za pomoca ostatniego pejczeka, tylko nie mam pojecia czy bynajmniej nie jest za pozno, czy minela juz waznosc badz termin rozliczania sie za zeszly rok. Slyszalam rozne opinie i po prostu sama juz nie wiem.. Jesli ktos cos wie na ten temat, prosze, niech da znac i cos napisze. Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam
mayane Napisano 8 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2006 Jak nie masz W2 to wystarczy paycheck. A jak przegapilas termin to tez jest jeszcze szansa go odzyskac
cavscout Napisano 8 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2006 hejka wszystkim! mam taka sprawe.. W zeszlym roku pracowalam w New Jersey w ACME, nie przyslali mi do tej pory formularza W2 i nie dostalam rowniez zwrotu podatku. Slyszalam jednak, ze istnieje mozliwosc by rozliczyc sie za pomoca ostatniego pejczeka, tylko nie mam pojecia czy bynajmniej nie jest za pozno, czy minela juz waznosc badz termin rozliczania sie za zeszly rok. Slyszalam rozne opinie i po prostu sama juz nie wiem.. Jesli ktos cos wie na ten temat, prosze, niech da znac i cos napisze. Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam Jak nie masz koncowki z paycheck to sie nie rozliczysz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.