dreg Napisano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2004 Nie chce nikogo urazic tu na forum ale jak dla mnie campy na wakacje sa fatalne...
Saint Napisano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2004 Zgodze sie z przedmowca campy to masakra jesli camp power u zydow to sie dogina na kuchni po 14-16 godzin dziennie pieniadze w stylu 1200$ za 9 tygodni nie sa warte zachodu.
Muchatek Napisano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2004 Ale jeśli koniecznie chcesz zobaczya USA, a nie masz kasy na Work and Travel? Zostaje tylko camp.Ja by3em na campie i przyznam sie, ?e nie1le tam dosta3em w kośa (kuchnia a pieniądze te? niezbyt rewelacyjne. Jeśli ktoś mo?e wydaa te 6-7 tys,to wyjazd na camp rzeczywiście bedzie pomy3ką - Work and Travel jest du?o lepszy . Jeśli jednak ma w kieszeni 3 tys. to Camp jest jedynym sposobem wyjazdu.
kryfka Napisano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2004 jesli trafisz na fajny camp i spoko ludzi to mozna sie pobawic... a po campie mozesz jeszcze popracowac prawie 2 miesiace, wizy koncza sie dopiero w pazdzierniku
karus Napisano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 kasa jak kasa nie za du?a, robota Cie?ka ale za to jakie balety ludzie z australii, nowej zelandii, rpa i wielu innych krajów, tyle co ja tam sie jointów upali3em to nawet w polsce tyle na oczy nigdy nie widzia3em to by3a wieczna impreza, nie za3uje ani chwili, camp an pierwszy raz jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.