stokrotka81 Napisano 13 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2006 Lecę do Stanów 15 grudnia i chciałam się dowiedzieć jakie sa teraz warunki co wolno a czego nie wolno brać do samolotu a co do bagażu podręcznego słyszałam przeróżniaste opinie na ten temat Czy bezpośredni lot z wawy do newarku jest możliwy tylko LOTEM? Na stronie lotu jest tylko do lotniska JFK a ja chce lecieć do EWR czyli na inne lotnisko newarku jak mogę to sprawdzić ? Pozdrawiam ciepluteńko stokrocia :cmok1: :?:
tissaya Napisano 15 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2006 lot mozesz sprawdzic na www.kayak.com albo www.esky.pl , jedne z lepszych wyszukiwarek lotow wg mnie. chyba ze www.orbitz.com tez spoko jest. co mozna do bagazu- wszystko tak jak bylo kiedys, plyny tez( bez ostrych narzedzi itp) tylko musza byc-plynne rzeczy- popakowane w foliwoe woreczki.jesli nie mas zpopakowane, na lotnisku dostaniesz takie woreczki. nic innego sie nei zmienilo.
stokrotka81 Napisano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2006 WIELKIE DZIĘKI lecę jednak lotem bez przesiadek pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.