paula004 Napisano 17 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2006 bardzo prosze wszystkich uczestnikow h2b aby napisali jakie mieli pytania na rozmowie w konsulacie.bardzo wazne jest dla mnie to czy rozmowa wyglada jak po wize j-1 czyli :gdzie jedziesz??tu i tu ,aha no to milej zabawy.czy jak na wizie turystycznej ze pytaja o wszystko , w szczegolnosci czy ma sie kogos w stanach.jezeli ktos dostal h2b majac rodzine w us nielegalnie niech pisze koniecznie.z gory dziekuje .Paula
kamaz Napisano 17 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2006 Podobno formalność. Ja też niedlugo ide do konsulatu. Kolega mówił że 1 pytanko i miłej zabawy. Zapomnij o maglowaniu. Na turystyka maglują żeby sprawdzić czy czasem do roboty nie jedziesz zamiast na wczasy. Przy H to by było nonsensem bo wiadomo że do pracy lecisz.
paula004 Napisano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2006 hej dzieki za odp.a jedziesz na h2b ?czy jak ?ja mam troche skomplikowana sytuacje bylam 4 razy na j-1 tak jakos wyszlo;] i juz mi sie niechce na to jechac chcialam jechac na dluzej noi moze nawet nie do pracy typu kelnerka bo mam dosc tych glupich ludzi ale po studiach ,tylko ze mam siostre nielegalnie 2 razy udalo mi sie ich oklamac ale teraz boje sie ze to sprawdza bo na turystycznej sprawdzaja a niewiem jak h2b .dzieki za odpowiedz.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.