Skocz do zawartości

targi almatur

ciekawa

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Napisano

bylam dwa lata temu z almaturem....no i jezeli chodzi o ich targi pracy to oferty zbyt rewelacyjne nie byly, zreszta teraz jak zerkalam na stronke to tez nic extra...brak ofert server, waitress i srednie stawki,ale za to maja w miare sprawdzonych pracodawcow, na moich targach byla wielka przepychanka...kto pierwszy ten lepszy, i pracodawcow srednio interesowalo twoje cv, brali kazdego tylko oceniali na jaka pozycje,

osobiscie odradzam stanowczo parki rozrywki!! park narodowy jesli chodzi o kase tez lipa, ale za to super klimat i wycieczki po gorach super, osobiscie bylam w yellowstone, najlepiej wybrac duuuze miasto bo raczje nie mam problemow z druga praca, w tym roku tez jade z almaturem ale z wlasnym juz pracodawca

• 2 tygodnie później...
Napisano

ojjj tak patrze na te wszystkie wypowiedzi i przypomina mi sie moj stres, gdy sie wybieralam do USA. Te targi pracy to wielka bajka i lanie wody. Oni nawet nie patrza na twoje CV, jak wygladasz czy na jakim poziomie jestes z jezykiem. Oni robia sobie małe losowanie np. a tego damy tu a tego tu bleee a reszta nawet sie nie przejma. w tym roku mam gdzies te targi jade bez pracodawcy i wiem, ze prace znajde. Juz nie dam sie im oszukac. a pytania i tak zadaja tylko po to, by bylo widac, ze cos tam robia. Taki kanal.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam!!

24 styczen targi... a ktos wybiera sie do Busch Gardens Tampa na Florydzie??

albo moze udzielic mi kilku info na temat tego parku rozrywki albo pracodawcy?

Pozdrowki dla Wszystkich wyjezdzajacych w tym roku do USA:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...