Skocz do zawartości

kiedy najpozniej wyjazd?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

bardzo chcialbym ponownie wyjechac na W&T jednak w tym roku sesja jest dosc pozno (koniec 7 lipca) i po tem jeszcze musze obronic licencjata. Wiec wyjazd prawdopodobnie byl by miedzy 15 a 20 lipca, szukałem informacji kiedy mozna wyjechac najpozniej, Guliwer twierdzi ze u nich to jest 20 lipca, czesc biur mowi ze tylko do poczatku lipca, znacie moze jakies biura ktore daje mozliwosc wyjechania w srodku lipca?

pozdrawiam

namfuae

Napisano

wątpie,ze w ogole istnieja takie biura. chyba że mialbys wlasnego pracodawcę.srodek lipca to srodek sezonu... wiekszosc pracodawcow przyjmują od konca maja max do konca czerwca.

i nie chodzi tutaj o biuro,ale o pracodawców Amerykańskich.

może znajdzesz pracodawcę z winnic w Kaliforni ,polecam Napa Valley,gdzie sezon zaczyna sie wlasnie pod koniec lipca, ale musisz byc dyspozycyjny chyba do połowy października.. [/url]

Napisano

Zdecydowanie nie polecam tak poznych wyjazdow...

1) Wiekszosc pozycji bedzie zajeta juz u Twojego pracodawcy i rzuca Cie do najgorszej pracy, bedziesz wypelnial luki w grafiku, na krotkich zmianach lub w niewygodnych godzinach pracy...lecz moze byc i taka sytuacja ze powie Ci pracodawca ze juz mam komplet i nie potrzebuje nikogo... takie przypadki tez sie zdarzaja...

2) Czesto wyjazd w takim okresie wiaze sie z wyzsza cena biletu w srodku wakacji

3)Ze wzgledu ze przyjezdzasz w trakcie trwania juz sezonu(jesli jedziesz do miejsc czesto obleganych przez W&Towiczow) bedziesz mial duze problemy ze znalezieniem drugiej przyzwoicie platnej pracy...

Tyle odemnie...

Pozdrawiam !!

Napisano
Witam,

bardzo chcialbym ponownie wyjechac na W&T jednak w tym roku sesja jest dosc pozno (koniec 7 lipca) i po tem jeszcze musze obronic licencjata. Wiec wyjazd prawdopodobnie byl by miedzy 15 a 20 lipca, szukałem informacji kiedy mozna wyjechac najpozniej, Guliwer twierdzi ze u nich to jest 20 lipca, czesc biur mowi ze tylko do poczatku lipca, znacie moze jakies biura ktore daje mozliwosc wyjechania w srodku lipca?

pozdrawiam

namfuae

Jesli obronisz prace licencjacka to nie bedziesz studentem ergo nie mozesz jechac na program WT.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...