józia24 Napisano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2006 czesc, w zeszlym roku bylam na campie wrocilam na czas pojechalam po 3 roku studiow moj problem to obawy, ze nie dostane wizy w tym roku jak myslicie i czy wy tez jezdziliscie na kampy na studiach zaocznych?? ja jestem na 1 roku uzupelniajacych nie zapisuje sie na razie na camp, bo nie wiem czy mam jakies szanse na wize prosze o wypowiedzi osob w podobnej do mnie sytuacji wymiane doswiadczen itd. dziekuje Józka.
tadaa Napisano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2006 jechalam 2 razy na studiach zaocznych na camp.. w ambasadzie za drugim razem facet mi sie spytal jak studiuje..powiedzialam ze w weekendy i starczylo 8) jak chcesz wracac zapisuj sie bez zadnych oporow.
józia24 Napisano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2006 o to milo slyszec, kurde ale moze Ty mialas szczescie wiesz jeszcze mysle szkoda mi tylko tej kasy z ambasady bo tej nie oddadza ale ok chyba sie zglosze dziekuje za odpis józka.
adrianger Napisano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2006 Ambasada nie dyskryminuje studentow ze wzgledu na rodzaj i system studiowania! Smialo sie aplikuj!
karus Napisano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2007 dostaniesz bez problemu, ja po skończeniu inż. zapisalem sie na przypał na zaoczne, byłem do tego na warunku i bez problemu wize dostałem, moi znajomi podobnie pozdro
-sylwia- Napisano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2007 ja jestem na zaocznych, w zeszłym roku byłam na w&t i bez problemu dostałam wizę, konsul zadał mi kilka pytań m.in. o kierunek studiów....(a to czy są to studia dzienne czy zaoczne nie ma chyba dużego znaczenia), moi znajomi będąc na zaocznych również otrzymali wizę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.