rambo8888 Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 1. chciałbym z kożystac z programu W&t. i mam pytanie nie byłem nigdy w usa ale byłem karany w polsce ( kilka razy ostatnio w 2005 r). mam pytanie czy to bedzie miało jakiś wpływ na dostanie wizy. 2 sprawa czy biuro almatur jest faktycznie najlepsze bo po przeczytaniu wielu wątków na tym forum odniosłem takie wrażenie że chyba najmniej złego wyżądziło wyjeżdzającym właśnie to biuro. pozdrawiam
luk888 Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 czy biuro zle czy dobre zalezy od przypadku (no dobra yto jest zawsze zle:). Ja z almaturu srednio bylem zadowolony maja marne oferty, polecam ci znalezc samemu oferte a wtedy biuro jak najtansze wybierasz
izabela-karabela Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 hej to ze byles karany to oczywiscie nie przekresla Cie calkowicie z wyjazdu na WaT ale w znacznym stopniu wplywa. wiec lepiej przemysl sprawe zebys nie byl na tym stratny... ja bylam 2 razy ze STUDENT POINT i jestem z nich zadowolona.
tissaya Napisano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2006 1. chciałbym z kożystac z programu W&t. i mam pytanie nie byłem nigdy w usa ale byłem karany w polsce ( kilka razy ostatnio w 2005 r). mam pytanie czy to bedzie miało jakiś wpływ na dostanie wizy. to zalezy za co byles karany.. jesli byly to przestepstwa dosc powazne jak np za posaidanie narkotykow, niestety na otrzymanie wizy nie mozesz liczyc.
aro007 Napisano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2007 a jeżeli ktoś był karany za przestępstwa "komputerowe" - nielegalne oprogramowanie??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.