Gosia 21 Napisano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2007 zapisałam sie na targi pracy w styczniu i sie zastanawiam jakie jest prawdopodobienstwo ze podpisze umowe i pojade do wybranego miejsca bo ten pracodawca oferuje rozne lokalizacje, Czy ktos mial podobna sytuacje? Ja bym chciala jechac do Chicago. pozdro
bilety Napisano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2007 to bij sie gosiu o to zeby byc na otwarciu tych targow (zreszta beda ich pewnie 2-3 edycje w tym roku) pozniej zostaja juz tylko niedobitki, a jezeli jedziesz z btc to oni wspolpracuja z ciee, zawsze jak ci sie cos nie spodoba na targach mozesz wybrac direct'a, po prostu nie daj sobie wcisnac jakiejs kiszki pozdrawiam!
Sage! Napisano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2007 A powiedz mi czemu wybrałaś akurat HMS Host? Szczerze powiedziawszy oni wydają mi się mało atrakcyjni.
Raphael Napisano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2007 Czesc, to ja Wam odpowiem dlaczego wybrałem HMS host. Przedewszystkim lokalizacje! W dużych miastach, łatwiej jest o drugą pracę. Wiem że szukanie sobie drugiej pracy na początku to może bez sensu. Ale ja chcę jak najszybciej, odpracować koszty programu, u dwóch pracodawców, a po tym okresie, będzie "chill-out" praca po 8 godzin dziennie. W San Diego (o które będe walczył) perpektywy dobrze płatnej dorywczej pracy są rewelacyjne. To nie jest Yellowstone, czy jakiś Bass-Lake, gdzie możesz co najwyżej dorobić zbierając śmieci które porozrzucały szopy, albo niedzwiedzie A stawki 7.5$, za godzinę, to minimum, które zależy od lokalizacji.. jeśli wybierzesz np. San Diego, albo NY, w których życie jest dość drogie będziesz mieć automatycznie większe zarobki.
Gosia 21 Napisano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2007 Ja akurat jakoś tak wybrałam.Wszędzie jest zawsze coś fajnego do obejrzenia:) A praca wydaje mi się nawet ciekawa:D pozdrowienia
AgentOrange Napisano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2007 w LA mam 8,64$ wiec chyba neizle
dispar Napisano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2007 to może naiwne pytanie ale czy stawka oferowana w HMS host 7,50$/h to jest na ręke?
Raphael Napisano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2007 to może naiwne pytanie ale czy stawka oferowana w HMS host 7,50$/h to jest na ręke? obawiam się że tak.. (chociaż nie jestem pewien) Ale w końcu nic straconego, odciagne je sobie jak wróce do polski. P.S. okazało się że 7,5 to rzeczywiście min. zarobki .. ale cóż, obowiązują Wszedzie, oprócz Hawajów (8,5$) Nie będe zbyt wiele zdradzał, już raz napisałem na tym forum że jade do SanDiego, i prawie wszyscy podążyli moim krokiem :wink: ,ale trzeba mieć szczęście i załapać się do "lokalu" gdzie dostaje się tipy (jest taki jeden), oczywiscie nie sa to typowe kelnerskie tipy tylko takie do słoika. Ale moja znajoma która była w SD, powiedziała że dziennie napiwki wynosiły ok 20$ na łebka (pracuje się tam głównie w parach). Czyli prawie 3 godzinne zarobki leżąc na plaży
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.