paula004 Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 Hej ja moge odpowiedziec na wszystkie pytania bylam w atlantic 3 razy w borgacie az za duzo dlatego jak ktos chce bez problemu odpowiem i nie zgadzam sie z paroma rzeczami wyżej rozmowcow np z nadgodzinami.to pochwal sie jaka magiczna masz pozycje ??
fk4 Napisano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 pozatycja nie jest magiczna bo jak juz bylem na targach to gosc mi powiedzial ze maja samych intermidiate cook i steward i wzialem to pierwsze ogolnie wiem na czym to wyglada,ale mozesz napisac jak tam bylo z nadgodzinami mozesz tez napisac jak z mieszkaniem , jak znalesc... pzdr
paula004 Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 Hej . Na tej pozycji bedziesz prawdopodobnie pracowac w restauracji w ktorej ja pracowalam albo na zapleczu kuchni albo w bufecie.Ja tez sie znowu wybieram ale niewiem czy wize dostane jeszce bo mam problemy z wiza ale niewazne no to Z nadgodzinami jest tak ze po prostu ich nie ma a jak sa to rzadko.A na twoim miejscu szukalabym od razu drugiej pracy bo lepiej nie czekac na nadgodziny a nawet jak dadza to nie jestes jedyny zeby dostac.Dawali je trzy i dwa lata temu jak bylo mniej studentow teraz jest nas duzo i nie daja i maja zakaz odgorny bo za duzo kasy idzie na to.Ale z tego co wiem jest ograniczona liczba studentow w tym roku podobno.Z mieszkaniem jest ciężko nawet na początku czerwca dlatego że w maju zlatuja już studenci z Bułgarii i Serbii i biora najlepsze chaty a nam zostaja te najgorsze i najdrozsze .Mieszkania najlepiej szukac w Ventnor i Brigantine.W AC jest getto i nie radze, sama mieszkalam mozna placic duzo za beznadziejne warunki moga sie wlamac do tego.Ja cudem znalazlam w zeszlym roku jakis normalny dom.Noi wiadomo im wiecej ludzi tym taniej Jak juz ktos wyzej wspomnial chodzi sie od domu do domu innej metody raczej nie ma chyba ze znasz kogos tam kto moze ci nagrac wczesniej cos. Sa 2 polskie sklepy globus i Basia deli tam tez sa czesto ogloszenia.No to chyba tyle takze jak masz jakies pytania to spoko pisz .pozdro
darop Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 jedno dopowiedzenie, Basia jest w Ventnor, a Globus blisko Ventnor
karassus Napisano 15 Marca 2007 Zgłoś Napisano 15 Marca 2007 ja jade do Borgaty,ale nie z targow... Z tego co wiem, to w tym roku strasznie pocieli pozycje. rok temu przyjeli chyba ok.400 osob, a w tym roku 200. W sumie to i lepiej, bo bylo za duzo studentow i napiwkow nie bylo za wiele.
karus Napisano 15 Marca 2007 Zgłoś Napisano 15 Marca 2007 ja jade do Borgaty,ale nie z targow... Z tego co wiem, to w tym roku strasznie pocieli pozycje. rok temu przyjeli chyba ok.400 osob, a w tym roku 200. W sumie to i lepiej, bo bylo za duzo studentow i napiwkow nie bylo za wiele.[/quotetwój nick jest łudząco podobny do mojego...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.