eva Napisano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 czy komus udalo sie na H2B wyruszyc do USA?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 W tym roku z tego co wiem to zadna firma jeszcze nikogo nie wyslala. F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talula Napisano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 no w3aśnie... a ja mam nieco inne informacje- bezpośrednio od polskiej organizacji i na forum chcia3am nawiązaa jakiś kontakt z lud1mi którzy podobno ju? gdzieś tam, hen za oceanem, są... pozdrawiam świątecznie wszystkich oczekujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 no w3aśnie... a ja mam nieco inne informacje- bezpośrednio od polskiej organizacji i na forum chcia3am nawiązaa jakiś kontakt z lud1mi którzy podobno ju? gdzieś tam, hen za oceanem, są...pozdrawiam świątecznie wszystkich oczekujących tzn - mozesz rozwinaca temat? F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.