Skocz do zawartości

Construction Company w GO2USA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie pracowałem ale wiem że jest ciężko,jeśli jedziesz tylko po kase to ok dla Ciebie,jeśli jedziesz na Worka i chcesz poczuć tych wakacji to nie polecam,przynajmniej ja bym nie jechał na Worka na Construction.Chyba że po Worku...Acha i z hiszpańskiego sie podszkolisz, tyle tam meksykanczyków- jak mrówków:D . Jak sie myle to mnie poprawcie

Napisano

Stawka przesadzona?? :shock: Chyba w druga strone :P Na budowie to spokojnie wyciagasz 1000$-1500$ na tydzien. No pod warunkiem ze np jako sider dziennie przybijesz z 6 do 8 squerow sideingu do tego troche safetu to 250$-300$ wychodzisz na dzien. No ale to bys musiał pracowac na akord, a nie robic za marne grosze na WAT. A praca fakt, jest ciezka, ale cale zmeczenie przechodzi w dniu wyplaty, no a poza tym przyjemnie patrzyc na domy, ktore wyszly spod twojej reki 8) Jak masz fach w lapie nawet sie nie zastanawiaj, jak szef zobaczy ze znasz sie na robocie i dobrze pracujesz to sam ci pewnie zaproponuje lepsze stawki i oleje caly ten WAT, zalatwi ci wize pracownicza i przejdziesz na akord. Powodzenia.

500+$ przesadzona stawka, chyba w Polsce ;):):D boki zrywac

Napisano

Akurat że tak wspomnę to co nie co w tej branży siedziałem za dzieciaka, remont domu, układanie płytek itp.... zobaczymy co biuro odpisze, a i jest jeszcze bazarynka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...