Najwezszy86 Napisano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2007 Witam!zdecydowalem sie pojade na Floryde!Tylko nie wiem do jakiego hotelu znaczy sie do jakiego miasta prosze o posty z warunkami znalezienia mieszkania oraz 2 pracy jak rowniez pod wzgledem turystycznym. Za wszelkie opinie z gory dziekuje napewno beda pomocne pozdrawiam!
justynka184 Napisano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2007 a z jakiego biura jedziesz? Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale na Florydzie jest strasznie gorąco i duszno. Są też huragany A poza tym jest pięknie. Co do pracy to nie wiem, ale ja już na FL drugi raz nie pojade
bystrzak Napisano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2007 Zgadzam sie z justynka184 jest goraco i pieknie. Z pracą nie jest źle w miesiącach czerwiec-koniec sierpnia, potem jest tzw slow time czyli malo pracy,cięzko ze znaleziemniem drugiej pracy. Wynika to z faktu że kończy sie sezon i troche psuje sie pogoda, ludzie nie przyjeżdzaja itd. Ja bylem w Panama City i huraganów nie widzialem.Lipiec sloneczko i kazdego dnia piękna pogoda. W sierpniu codziennie padal deszcz tak okolo 2 godzin a potem znowu sloneczko.Jak dlamnie pogoda cudowna. Pojechalbym tam sobie jeszcze raz, ale te wakacje mam juz inaczej zaplanowane. Mi bardzo podobalo się Orlando, ale ponoc 2006 kiepsko tam bylo z praca.(ja tam tylko zwiedzalem). Daj znac jakie miasto wybraleś. Pozdrawionka
Najwezszy86 Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2007 Jedziemy paczka 4 osoby troche mnie strasza koszty utrzymania i mieszkania. prosze o opinie bylych wyjazdowiczow ,gdzie najlepiej szukac apartamento i czy ciezko jest z po sezonie POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.