Kati Napisano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2007 Witam, Czy rezerwując wakacje w Expedii (vacation packages) mogę płacić np karta kredytową (wypukłą) VISA CLASSIC albo wydaną w Polsce American Express?
Kobi Napisano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2007 Bez problemu mozesz zapłacic karta wypukła Visa Classic. Pozdrawiam
Hania Napisano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2007 Ja probowalam 1,5 roku temu kupic bilet z PL do USA na Expedii i Orbitz za pomoca wypuklej polskiej karty kredytowej i system nie przyjmowal polskich kart.
Kobi Napisano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2007 A ja bez problemu w zeszłym roku kupowałem bilety lotnicze w Orbitz za pomoca karty debetowej VISA. Mój kolega za pomoca takiej samej karty rezerwował wycieczke na Hawaii
Hania Napisano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2007 A ja bez problemu w zeszłym roku kupowałem bilety lotnicze w Orbitz za pomoca karty debetowej VISA. Mój kolega za pomoca takiej samej karty rezerwował wycieczke na Hawaii Ale o jakiej karcie debetowej piszesz? Chyba nie o polskiej? Jesli o Amerykanskiej, jak tak to OK - problemow zadnych nie ma.
Kati Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2007 Nic juz nie rozumiem karta jest: wydana w Polsce, wypukła, VISA Classic, kredytowa płacił ktos taką?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.