Skocz do zawartości

Już po targach ,jak tam będziecie pracowac gdzie chcieliście

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja do Trump'a w Atlantic City (jeszcze nie wiem ktorego), a stanowisko cocktail server, wiec jestem zadowolona, bo tylko ta pozycja mnie interesowala :D

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja jesli bedzie wszstko ok z mieszkaniem pracodawcy to skorzystam z jego,a jesli nie to bede mieszkac z znajomymi ktorzy mieszkaja w Chicago.A Ty Gdzie bedziesz mieszkac?

Napisano

siema

ja rowniez jade do seaworld

prace zaczynam 26 czerwca (troche pozno ale mam wazne egzaminy w letnim semestrze wiec musialem sie zabezpieczyc)

osoby ktore jada do seaworld mile proszeone o kontakt

poznajmy sie

ja mam nadizeje sie dobrze bawic, nie jade w celach zarobkowych;)

Pozdrawiam

moj mail to popham7@gmail.com a nr gg: 3*8*1*7*3*1*7

Napisano

A ja złapałem dosłownie ostatnie miejscówki do San Diego (u HMS'a) A byłem umowiony na 10:00!... Pod tym względem jestem baaaardzo zadowolony bo to dokładnie gdzie chciałem jechać. Poznałem na targach (i wcześniej) kilku ludzi z którymi bede jechał do SD, i pod tym wzgledem wszystko zapowiada się bardzo pozytywnie :D

A co do pracodawcy to przekonam się na miejscu :/

Napisano

Czy ktos sie orientuje czy na targach byla oferta College Works Painting? Ktos moze z niej skorzystal? Nie bylem tam, oferte probuje zalatwic inaczej ale nie mam kontaktu z pracodawca.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...