Nyla Napisano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2007 Ja do Trump'a w Atlantic City (jeszcze nie wiem ktorego), a stanowisko cocktail server, wiec jestem zadowolona, bo tylko ta pozycja mnie interesowala
Gosia 21 Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2007 Ja jesli bedzie wszstko ok z mieszkaniem pracodawcy to skorzystam z jego,a jesli nie to bede mieszkac z znajomymi ktorzy mieszkaja w Chicago.A Ty Gdzie bedziesz mieszkac?
eljastrzab Napisano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2007 A ja do Bush gardena w Williamsburgu i też jestem zadwolony, bo tak planowałem:)
perun7 Napisano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2007 siema ja rowniez jade do seaworld prace zaczynam 26 czerwca (troche pozno ale mam wazne egzaminy w letnim semestrze wiec musialem sie zabezpieczyc) osoby ktore jada do seaworld mile proszeone o kontakt poznajmy sie ja mam nadizeje sie dobrze bawic, nie jade w celach zarobkowych;) Pozdrawiam moj mail to popham7@gmail.com a nr gg: 3*8*1*7*3*1*7
Raphael Napisano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2007 A ja złapałem dosłownie ostatnie miejscówki do San Diego (u HMS'a) A byłem umowiony na 10:00!... Pod tym względem jestem baaaardzo zadowolony bo to dokładnie gdzie chciałem jechać. Poznałem na targach (i wcześniej) kilku ludzi z którymi bede jechał do SD, i pod tym wzgledem wszystko zapowiada się bardzo pozytywnie A co do pracodawcy to przekonam się na miejscu :/
kikunia Napisano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2007 hej a ja juz drugi raz Busch Gardens Williamsburg i tez jestem zadowolona zwłaszcza ze stawke podniesli o 50centow hehe :wink: dobre i to:p
b1ogusz Napisano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2007 Czy ktos sie orientuje czy na targach byla oferta College Works Painting? Ktos moze z niej skorzystal? Nie bylem tam, oferte probuje zalatwic inaczej ale nie mam kontaktu z pracodawca.
anja23 Napisano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2007 ja jadę do bethany beach ( resort quest ). czy ktoś jeszcze się tam wybiera?
Matosh Napisano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2007 Ja jade z HMSHost do LA, czy ktos tez sie wybiera? Poczatek lipca.
Gosia 21 Napisano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2007 A leci może ktoś tez do Chicago??Ja lece 29 lub 30 czerwca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.