radziu Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 czy ktos orientuje sie, lub slyszal o jakims przypadku osob jadacych na Work & Travel bedacych na urlopie dziekanskim? (mam ukonczone 4 lata studiow, zostal jeszcze rok od pazdziernika) Czy robi to jakas roznice, czy moze szanse na otrzymanie wizy spadaja i trzeba inna mozliwosc wyjazdu wykombinowac? (jaka??)
Doris(s) Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 ro ktemu mieszkalam z kolezanka ktora jest na dziekance- a raczej wlasnie swoj urlop konczyla.... nie bylo problemu, nikt o nic nie pytal .. pozdrawiam
ju_ulka Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 z tego co mi mowili w zeszlym roku w YTP to dziekanka eliminuje z worka no ale biorac pod uwage fakt ze to bylo YTP wiec roznie moze byc z ich informacjami 8) ____________________ 3 maj 2007 ---> LA
t0d Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 podpisując umowę z go2usa, pokazując indeks, pytano mnie czy ten urlop zdrowotny, który mam wpisany w indeksie, mi się już skończył - także niektórzy zwracają na to uwagę wydaje mi się że w chwili wyjazdu nie można być na urlopie
StachuTheOne Napisano 21 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 W momencie wyjazdu na W&T NIE MOZNA byc na urlopie dziekanskim I to nie zalezy od firm ktore oferują wyjazd.
noki Napisano 24 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2007 Sprawdzone na własnej skórze! Nie ma możliwości od zeszłego roku na taki myk!
Brother_luk Napisano 25 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2007 Ja moge sie wypowiedziec jeżeli chodzi o biuro Columbusclub w samej umowie (regulaminie ) jest wyraźnie zaznaczone ze osoby będące na urlopie dziekańskim eliminuje z wyjazdu na WAT.Chociaz są wyjątki od reguły:))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.