fifi Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Nie polecam zostawiania sesji na pazdziernik, lepiej ja zdac wczesniej. Po powrocie troche schodzi na wrocenie myslami do Polski i na pewno nie jest to dobry czas na nauke Pozdrawiam
klaudek Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Ja nie moge sie jeszcze wyplatac z poprawek!! Oby tylko nie bylo warunku!!! ja właśnie około 16 zdałem ostatnią poprawkę ... a sesje miałem od połowy stycznia... na razie na bro,a za tydzień-dwa za letnia się biorę się
anik Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 za 2 tygodnie sie zabierasz?? hm..no ja sie zastanawiem kiedy ruszyc...jeszcze tu czlowiek po zimowej nie odpoczął...................moze od kwietnia sie wezme za muslenie o tym .. nie za pózno??/[/img]
klaudek Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 za 2 tygodnie sie zabierasz?? hm..no ja sie zastanawiem kiedy ruszyc...jeszcze tu czlowiek po zimowej nie odpoczął...................moze od kwietnia sie wezme za muslenie o tym .. nie za pózno??/[/img] ja mam w letniej 7 egz. + 4 zal ćw. i jeszcze muszę mgr trochę napisać, więc nie mam na co czekać. ale dwa tygodnie ferii planuje właśnie zaraz bro otwieram, więc na zdrowie Panowie i Panie!
maroosz Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 Ja dostałem wizę elegancko bez kłopotów nie mając zaliczonego nawet jednego semestru... ani zimowego ani letniego... peace...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.