wasiel31 Napisano 11 Marca 2007 Zgłoś Napisano 11 Marca 2007 witam kto sie rozliczal z tax consulting, czy mozna na nich liczyc? rok temu rozliczalem sie z http://www.zwrot.pl/index.php advanced tax solutions, nie bylo zle choc musialem sie prosic o dokumenty i potwierdzenia poza tym ja dostalem zaledwie polowe tego co powinienem a moja dziewczyna calosc choc to chyba nie zalezalo od biura tylko od usa gov. wracajac do tematu napiszcie mi cos o tax consulting dzieki
izabela-karabela Napisano 12 Marca 2007 Zgłoś Napisano 12 Marca 2007 czesc ja rozliczalam sie za rok 2005 przez Tax Consulting. jestem zadowolona z ich pracy, szybko sprawnie i odzyskalam cala sume (choc z naszej czworki jedna osoba nie odzyskala calosci podatku). w tym roku tez sie z nimi rozliczam, jush wyslali moje dokumenty do usa i pozostaje teraz tylko czekac oczywiscie tak jak piszesz, to czy zwroca CI calosc czy nie, to zalezy przede wszystkim od usa gov wazne aby firma sprawnie wypelnila za Ciebie wszystkie dokumenty i szybko wyslali je do usa. ja skladalam dokumenty w marcu i jush na poczatku czerwca dostalam czek stanowy i zaraz potem federalny i realizowalam je w usa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.