maniak Napisano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2007 Potrrafie sie dogadac, ale nic wiecej. Praca jakas tam byla, ale problemy z zaplata ogromne.
mos Napisano 18 Marca 2007 Zgłoś Napisano 18 Marca 2007 maniak ja tez szukam pracy, kupilem wczoraj dziennik zwiazkowy i juz mam do wyboru do koloru, jezeli nie umiesz znalezc pracy w chicago to cos jest nie tak.... jezeli jestes legalnie to bierz prace w ktorej wymagaja SS, wtedy raczej nie bedzie problemow z zaplata....
maniak Napisano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Jestes pewny, ze wtedy zaplaca ? Bo ja raczej nie. Ja tez kupilem w piatek dziennik zwiazkowy i juz jestem nareszcie umowiony na rozmowe.
maniak Napisano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Bylem dzisiaj w fabryce w Franklin park. Jutro pewnie zaczne. Jeszcze jade dzisiaj na rozmowe do biura. Moze cos z tego bedzie. A ty co znalazles ?
mos Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 ja jeszcze nie wiem, ale jest dużo ciekaweych ogłoszeń...
Moniia Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Mozesz ujawnic wiecej szczegulow.Jaka to praca,na jakim stanowisku,jaki jezyk wymagaja(podstawowy, do porozumienia czy plynny)I oczywiscie ile masz na godzine.Pytam sie tak bo moj chlopak przyjezdza za miesiac czasu i pomalu sie rozgladam nad jego praca.pozdr.zycze udanej pracy
maniak Napisano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Za prace w fabyce zaoferowali mi 8 dolarow na godzine. Jako operator cnc oczywiscie do przyuczenia bo nigdy przy tym nie pracowalem. Praca 6 dni w tygodniu po 12 godzin. Jeden tydzien zmiana dzienna drugi nocna. Jesli chcesz jeszcze cos wiedziec to pisz.
VeNoN Napisano 25 Marca 2007 Zgłoś Napisano 25 Marca 2007 Witam ! Ja mam pare pytan ! 1. Jaka wyksztalcenie trzeba miec zeby tam pracowac ? 2. Czy jest mozliwosc Premi albo stalego podwiekszenia pensji ? 3. Czy sa jakies awanse etc. ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.