Skocz do zawartości

Szukam pracy w Chicago!!!!

maniak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

maniak ja tez szukam pracy, kupilem wczoraj dziennik zwiazkowy i juz mam do wyboru do koloru, jezeli nie umiesz znalezc pracy w chicago to cos jest nie tak.... jezeli jestes legalnie to bierz prace w ktorej wymagaja SS, wtedy raczej nie bedzie problemow z zaplata....

Napisano

Bylem dzisiaj w fabryce w Franklin park. Jutro pewnie zaczne. Jeszcze jade dzisiaj na rozmowe do biura. Moze cos z tego bedzie. A ty co znalazles ?

Napisano

Mozesz ujawnic wiecej szczegulow.Jaka to praca,na jakim stanowisku,jaki jezyk wymagaja(podstawowy, do porozumienia czy plynny)I oczywiscie ile masz na godzine.Pytam sie tak bo moj chlopak przyjezdza za miesiac czasu i pomalu sie rozgladam nad jego praca.pozdr.zycze udanej pracy

Napisano

Za prace w fabyce zaoferowali mi 8 dolarow na godzine. Jako operator cnc oczywiscie do przyuczenia bo nigdy przy tym nie pracowalem. Praca 6 dni w tygodniu po 12 godzin. Jeden tydzien zmiana dzienna drugi nocna. Jesli chcesz jeszcze cos wiedziec to pisz.

Napisano

Witam ! Ja mam pare pytan !

1. Jaka wyksztalcenie trzeba miec zeby tam pracowac ?

2. Czy jest mozliwosc Premi albo stalego podwiekszenia pensji ?

3. Czy sa jakies awanse etc. ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...