maciekstlouis Napisano 15 Marca 2007 Zgłoś Napisano 15 Marca 2007 jaka mam wybrac firme ,ktora rzetelnie zajmie sie odzyskaniem mojego podatku federalnego i stanowego z usa... prozba o szybka odpowiedz bo jest malo czasu
ewamod Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 jesli zapytanie jeszcze aktualne polecam Tax Consulting (www.zwrotpodatku.pl), juz po 2,5 miesiaca dostalam czek i mozna go u nich zrealizowac w 5 dni, naprawde polecam.
mej_bi Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 Jeśli chodzi o proste zwroty podatku z J1 najtaniej, najpewniej i najszybciej rozliczyć się samemu przez jakąs stronę typu www.turbotax.com, www.libertytax.com etc..
ostryus Napisano 9 Maja 2007 Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 kolezanka dostała wlasnie informacje ze wedlug obliczen firmy mag-tax nie przysluguje jej zwrot podatku federalnego Niekumam...wszyscy znajomi z pracy moga dostac a ona nie???
Wojtek-J Napisano 17 Maja 2008 Zgłoś Napisano 17 Maja 2008 Ja z kolei odradze www.zwrot.pl (ATS - Advanced Tax Solutions), zeby nikt nie mial z nimi nieprzyjemnej przygody. Bardzo daleko im do profesjonalizmu ... Duzo osob poleca www.zwrotpodatku.pl (TAX Consulting) - skorzystalem z zachety i jestem w trakcie rozliczania sie za rok 2006 za ich posrednictwem, mam nadzieje, ze tym razem wszystko pojdzie jak nalezy
queen Napisano 25 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2008 Ja się rozliczałem z http://www.zwrotpodatku.pl/ (TAX CONSULTING). Zapłaciłem co prawda chyba aż 250zł (coś koło tego), ale mimo że dopiero pod koniec kwietnia wysłałem wszystko, to zwrot mi przyszedł i to nawet większy, niż obliczony o jakieś 16$. Tak więc nie wiem czy są tani, ale ze zwrotu jestem zadowolony (101% ponad). Z innych nie korzystałem, bo tylko raz byłem.
Wojtek-J Napisano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2008 Tax Consulting ( www.zwrotpodatku.pl ) W moim przypadku odzyskali 100% federalnego i 100% stanowego. Rozliczalem sie po 2 latach od wyjazdu. Od dnia wyslania papierow do dnia otrzymania czekow uplynelo odpowiednio 8 i 9 tygodni (wiec poszlo bardzo szybko).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.