adi1984 Napisano 18 Marca 2007 Zgłoś Napisano 18 Marca 2007 Kaja dzieki za szczere wypowiedzi , bardzo przydatne informacje. Jelsi chodiz o nas to bardzo bysmy sie ucieszyli gdyby ktos wyszedl na przeciw w 1 dniu w MB. Mamy plan by odrazu jeden dzien wiecej zostac w NY po orientation , lecz nie wiem jak to bedzie z pracodawcą, czy on kaze nam przyjechac i pracowac orazu II dnia po spotkaniu na Manhhatanie, moze wiecie cos na ten temat, bo narazie tylko planujemy. Jelsi chodzi o wycieczki, fajnie zebrac wczesniej pare osob ktore maja podobne plany, w czasie pracy przez 4 miesiace chcielibysmy wyskoczyc na jakies weekendowe wyprawy do miast, miasteczek jakis park itd, a glowna wycieczka to na ostatatni miesiac o ile bedzie jeszcze kasa;p hehe Floryda? Bahamy? dajcie znac jak to widzicie Adi&Ola MB 15.06 - 15.09
Barney Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 polecam jeszcze w PL, zaopatrzyć się w przewodnik po USA (np. Pascal wschodnie bądź zachodnie wybrzeże) i mniej więcej zaplanować sobie coś jescze w PL, bo w USA może już nie być czas.
kamilator9999 Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 everybody is goin to hawaii, the following summer!!! -oczywiscie zaraz po pracy:)-czyli poczatek biby na hawajach gdzies w okolicach polowy wrzesnia:) pozdr
pawelkrk2 Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 jesli chodzi o bahamy to musisz miec wize. ogolnie jestem w temacie bo zamierzam na dominikane leciec po pracy i dominikana wychodzi najtaniej ze wszystkich wysepek morza karaibskiego!!!
studentx Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Witam. Ktos moze poleci cos ciekawego do zwiedzania.???Interesuja mnie jakies egzotyczne miejsca typu Floryda i wysepki.Gdzie najfajniej - gdzie najtaniej - gdzie najlepiej ?? Z gory dzieki za podpowiedzi.
anik Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 hm.. ten temacik jzu si epojawia gdzies tak na 4 stronce naszego forum:)
xercess Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 jesli chodzi o bahamy to musisz miec wize. W Miami jest konsulat tego kraju, gdzie w ciągu kilku godzin można załatwić wizę. Floryda jest fajna na 2-3 dni zwiedzania. Plaże, to tylko Karaiby. Choćby Bahamy. Z Miami, rzut beretem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.