Konrad000 Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Jak w temacie, pracowal ktos u tego pracodawcy?? jak tam jest?nadgodziny itp.
Konrad000 Napisano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Własnie, tak w ogole leci ktos do Ocean City?? Moze z ColumbusClub???
martinsen Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 chyba w trzy osoby jedziemy ....z innej firmy ..ale to jeszcze nie na 100% ale jest duze prawfopodobienstwo
rypson Napisano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2007 Szukacie informacji o Food Lion w OCean City w stanie Maryland... moja zona tam pracuje wiec jak macie pytania dajecie je do mnie a ja szukam odpowiedzi pozdrawiam
martinsen Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 spoko jak narazie dogadalem sobie grafik i jest spoko.....tylko druga praca ..sucksss mam dylemacik ...znalazlem gdzies na assatenguae w crab restaurant na wieczorki ...tylko ze to praca przez caly tydzien i nie bedzie zadnych offow ...fukkkkk.... to bez sens troche przyjezdzac tutaj i nie miec zadnego offfa .....chyba ze dzisaj znajde cos innego ....mam nadzieje ehhhh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.