pawelkrk2 Napisano 27 Marca 2007 Zgłoś Napisano 27 Marca 2007 chodzi mi oczywiscie o internshipa!czy wogole przegladajac oferty spotkaliscie sie z czyms takim? po polsku kontrola jakosci w produkcji i zarzadzaniu!!ewentualnie cos innego dla inzyniera z Akademii Ekonomicznej kierunek Zarzadzanie Jakoscia!!bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje:)
jjmilena Napisano 28 Marca 2007 Zgłoś Napisano 28 Marca 2007 mam tą sama specjalnosc po ekonomi , a jestem na internshipie w kasynie jako dealer,
pawelkrk2 Napisano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2007 fajnie ale kwestia jest taka ze ja chce zaczac prace w zawodzie, chce juz zajac sie czyms powaznym!
Maxim Napisano 29 Marca 2007 Zgłoś Napisano 29 Marca 2007 Jesteś po AE, szukaj praktyk w całym zakresie business/management. Szukając tylko w swojej specjalności masz poważnie ograniczony wybór. Inna sprawa to co napisała milena, nie każdy internship wiąże się z pracą w zawodzie, ale to już twój wybór. Czasem dowiadujesz się o tym na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.