gosia_g Napisano 28 Marca 2007 Zgłoś Napisano 28 Marca 2007 Dostałam sie na H2b do kasyna na pozycję cashier/hostess. średnio mi to pasuje że tak powiem, czy jak tam już zajade jest jakakolwiek szansa, że dostanę inną pracę?czy ktoś był w takiej sytuacji że pojechał i okazało się że może mieć inną robotę.Od mojej koleżanki która pracowała w tym samym kasynie dowiedziałam się że oni mieli front lub back tylko na papierach i na miejscu ich przydzielali, ale ona jechała na worka, a nie na h2b. Czy w sytuacji h2b praca jest ściśle określona???Proszę o odpowiedź koniecznie!
Brother_luk Napisano 28 Marca 2007 Zgłoś Napisano 28 Marca 2007 W dużym stopniu to bedzie zależalo od twoich umiejetnosci językowych jak i innych na tym stanowisku... Jak sie sprawdzisz napewno pojdziesz wyżej Ja osobiscie slyszalem o takich przypadkach nawet czytalem na tym że forum .. NIe jest powiedziane ze jak sie dostalas na tą pozycje czy bedziesz na niej pracowac czy moze na innej..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.