Pipszol Napisano 13 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2004 Mam problem jak wype3nia nowy wniosek wizowy który znajduje sie na stronie http://www.usinfo.pl/consular/forms/forms_pl.htm Dok3adnie chodzi mi o : punkt 2. co to oznacza. Place of issuance punkt 5. Expiration Date punkt 18. Spouse's Full Name(Even if divoroed or separated. Include maiden name) punkt 19. Spouuse's DOB - Date
Flame of Udun Napisano 13 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2004 Mam problem jak wype3nia nowy wniosek wizowy który znajduje sie na stronie http://www.usinfo.pl/consular/forms/forms_pl.htmDok3adnie chodzi mi o : punkt 2. co to oznacza. Place of issuance punkt 5. Expiration Date punkt 18. Spouse's Full Name(Even if divoroed or separated. Include maiden name) punkt 19. Spouuse's DOB - Date 2.Miejsce wydania paszportu 5. kiedy traci waznosc 18. Imie i nazwisko zony (napisz "does not apply" jesli nie masz) 19. urodziny zony - zostaw puste
Diamond Napisano 19 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2004 Swoja droga, jesli masz problem z wypelnieniem wnioskow wizowych po angielsku, to rownie dobrze mozesz sobie sciagnac IDENTYCZNY druczek wizowy (ds: 156, 157 lub 158) w jezyku POLSKIM ze strony internetowej Konsulatu USA, ktora cytujesz powyzej Czesto warto tez zajrzec po prostu do... slownika.
Flame of Udun Napisano 19 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2004 Swoja droga, jesli masz problem z wypelnieniem wnioskow wizowych po angielsku, to rownie dobrze mozesz sobie sciagnac IDENTYCZNY druczek wizowy (ds: 156, 157 lub 158) w jezyku POLSKIM ze strony internetowej Konsulatu USA, ktora cytujesz powyzej Czesto warto tez zajrzec po prostu do... slownika. no tak - mozesz wogole nie wypelniac tej aplikacji online.. F
w0jn4 Napisano 18 Marca 2004 Zgłoś Napisano 18 Marca 2004 Witam, jesli masz nadal problem to moge Ci przeslac wypelniony poprawnie wniosek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.