Goniek Napisano 31 Marca 2007 Zgłoś Napisano 31 Marca 2007 Czy moge zapakować do bagażu płyn do soczewek?? , no i jakies leki w płynie. Nie chce brac takich rzeczy do podręcznego gdyżte płyny sa duże wiec wygodniej dla mnie miec to w bagażu... Czy jest taka obawa ze na lotnisku będą kazali mi to wyjąc.?? Czekam na rady
jok Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 organiczenia co do przewozu płynów odnoszą się tylko do bagażu podręcznego (nie licząc przedmiotów, które wymagają odpowiednich pozwoleń jak materiały wybuchowe i podobne rzeczy)
darop Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 Nie chce brac takich rzeczy do podręcznego gdyżte płyny sa duże wiec wygodniej dla mnie miec to w bagażu... To że nie chcesz to jedno, a to że nie możesz to drugie, jest prawie 100% pewności, że gdybyś zapakował te płyny do bagażu podręcznego to by Ci je zabrali na marginesie, nie używam szkieł, ale z opinii znajomych i osób na forum wiem, że płyny do soczewek są w USA dużo tańsze
marta12 Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 Goniek jesli interesuje cie co mozna i nie można miec w pagażu podreczny polecam ten link lotniska w Krakowie http://www.lotnisko-balice.pl/aktualnosci,...lotniczych.html Pozdro
izabela-karabela Napisano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2007 GONIEK co do plynow do soczewek to proponuje nie brac zapasow butelek dlatego ze plyny do soczewek w usa sa na prawde BARDZO TANIE. podam na przykladzie plynu ktorego ja uzywam Bausch and Lomb (Renu) gdzie duza butelka (355ml) w polsce kosztuje 50 zl a w usa 8$ i mozesz go kupic w kazdym supermarkecie. oczywiscie plyn i leki jak najbardziej do duzego bagazu gdyz do podrecznego moga miec zastrzezenia. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.