lipski Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 jak w temacie, czy otrzymaliście już DS-2019 Form od sponsora amerykańskiego??
eljastrzab Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 Jeszcze nie, ale myślę, że przed świętami będą... Takie mam wewnętrzne przeczucie:) A targi były 24 stycznia...
ju_ulka Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 mnie biuro poinformowalo ze po 15 kwietnia beda juz umawiac do konsulatu wiec jakos po swietach powinni juz miec pierwsze DS-y _______________________ 2 maj ---> California
Mingan Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 wrrr ja jeszcze nie mam konkretnej oferty pracy od biura ! o DS nawet nie myślę a już trzeba bilet kupować
klaudek Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 mam, obecnie czekam na wizytę w ambasadzie, wszelkie formalności poczynione
Danuś Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 Hmm no ja jeszcze nie mam, a targi dawno temu były. Jeszcze sie nie martwie ale po świętach to pewnie zacznę sie stresować
jok Napisano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2007 od tygodnia czeka na mnie w biurze wybieram się na dniach po niego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.