Skocz do zawartości

o ktorej w NY?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W jakich godzinach przelatuje sie do NY :?:

mam nadzieje ze nie w poznych :?

ci ktorzy jechali o ktrej byliscie na miejscu??

i czy dlugo czekaliscie na przesiadke we frankfurcie. jade z ccusa.

Napisano

Jeden z glupszych postow jaki widzialam na tym forum. Myslisz ze jeden samolot na tydzien leci do NYC i wszyscy beda wiedziec o ktorej ty wyladujesz i jak dlugo bedzie trwac przesiadka.....

Napisano

jedna z glupszych odpowiedzi na forum jakie widzialem. wiadomo mniej wiecej o ktorej sa loty do usa. bo zaden samolot nie bedzie lecial do usa zeby byc tam o 22 albo pozniej bo nie wszyscy leca do rodziny i trzeba sie jakos do miasta dostac a nikt nie bedzie po nocy w ny szukal hotelu. takze Kantowa wiecej pokory... loty sa przewaznie ok 9 albo 10 rano takze bedziesz w ny w godzinach popoludniowych tamtego czasu....

Napisano

kantowa czytaj uwaznie moje pytanie, nie pytam kiedy ja bede w NY ale pytam sie innych tych ktorzy juz leciali jakie maja doswiadczenia z lotem i przesiadka.

a jesli uwazasz ze moje pytanie nie ma sensu to nie odpowiadaj na nie :!: i pomin temat, mozna obejsc sie bez chamskich komentarzy, tylko troche dobrych manier :!:

Napisano

w jakich godzinach ty przylecisz to raczej pytanie do jasnowidza, ja jak lecialem to byłem ok 14 lub 15, we frankfurcie na przesadke czasu niewiele było ale to dobrze zorganizowane lotnisko

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...