iiina Napisano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2007 ok, juz wiem...doczytalam troche... no i zmierzylam suma to 180, bede miec problemy z tym?
justynka184 Napisano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2007 a jak to jest z podreczynym, mozna przewozic w nim plyny typu kosmetyki, plyn do szkiel itd, czy nie?? lece air france...
Karol_23 Napisano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2007 Witaj. Z tego co sie orientuje,to mozna miec w bagazu podrecznym plyny w opakowaniach jednostkowych po 100ml, lecz lacznie nie wiecej niz 1l. Na stronie AIRFrance jest wszystko napisane,co wolno,a co nie.
Karol_23 Napisano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2007 Mam takie pytanie...Czy te torebki foliowe,w ktorych nalezy przewozic te wszelkie plyny mozna dostac na lotnisku?
Lupus85 Napisano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2007 Ja bym taka torebka zrobił domowym sposobem. Koszulki bezbarwne do kartek formatu A4, skleic czyms aby byla zamknieta i moze przejdzie. Bedzie widać co jest w środku? Będzie A na lotnisku bawić sie w przekładanie kosmetyków, upychanie gdzie się da, to może być stresujące jeśli będzie mało czasu do odprawy,itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.