em-ka Napisano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam! jakis czas temu przeczytalam,ze mozna zwiedzic wszystkie(?) Parki Narodowe na jadnym bilecie... Czy to prawda? I gdzie mozna ow bilecik kupic? Obejmuje on samochod czy osobe? Pozdrawiam i z gory dziekuje za info Aha, jeszcze chcialam sie dowiedziec : ILE TAKI BILECIK KOSZTUJE? 8)
Marcin20 Napisano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 Koszt rocznego passu 80$ . Tutaj masz link kogo obejmuje taki pass i na tej stronie mozna go zakupic online http://store.usgs.gov/pass/ Pozdrawiam i zycze milego zwiedzania !!
em-ka Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 dzieki za linka tylko jest jeden problem.... za pozno o tym pomyslalam :| pojutrze wylatuje, wiec nie zdaza mi go przyslac (mapki metra z LA szly 2 tygodnie :|) a chyba musza go przyslac do domu, prawda? Nie wiesz moze czy mozna go kupic gdzies indziej niz w internecie?
Marcin20 Napisano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 Mozna go kupic w kazdym parku np. w Grand Canyon. Albo mozesz go kupic online i uzyc adresu US pod ktorym sie zatrzymasz. Pozdrawiam !!
Mingan Napisano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 skąd jesteś? jak z GDA mogę ci taki pass oddać chociaż jest ma moje nazwisko to i tak nie sprawdzają ID mój jest ważny do końca października 2007. Chyba ,że na hawajach są jakieś parki narodowej?:]
em-ka Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2007 No niestety, jestem z drugiego konca Polski - Slask Ale dzieki za propozycje, nawet bym sie nie spodziewala, ze jeszcze ktos moze cos oddac bezinteresownie
PiotrGdynia Napisano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2007 aktualnie pass online moga kupowac tylko Amerykanie! Mingan chetnie odkupie od ciebie ten pass do USA jade w czerwcu...
Hania Napisano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2007 Chyba ,że na hawajach są jakieś parki narodowej?:] Jest np. na Maui, jesli chcesz wjechac na szczyt wulkanu to przyda sie ten pass .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.