Galiczeq Napisano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2005 tak jak w temacie... pani w almaturze mowila mi ze nie ma zadnych roznic, wiec zaczalem sie zastanawiac czemu usilnie probowala mnie namowic zebym wybral wyjazd przez CHI.. ktos moze szerzej opisac mi roznice, i dlaczego wybrac i ktora organiazacje? z gory dzieki!
Flame of Udun Napisano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2005 moga byc tansi dla almatur. F
Galiczeq Napisano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2005 czyli to jest jedyna roznica? a jak to wyglada jesli ktos decyduje sie na wyjazd z CHI? czy jest jakas roznica w porownaniu do CIEE? jest jakies ryzyko? cokolwiek? jedyne co do mnie przemawia zeby sie zdecydowac na CHI jest to ze bede mial wszystkie papiery o wiele szybciej zalatwione (tak mnie zapewniano) w porownaniu do CIEE. Ktos moze sie wypowiedziec na ten temat?
Flame of Udun Napisano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2005 moze jeszcze w dokumentach, moze maja pracodawcow od CHI, moze szybciej moga dostac DS'a, moze maja kontrakt ze musza konkretna ilosc dsow szprzedac... jesli chodzi o predkosc dsow to CIEE rzeczywiscie sie ociaga.... ale to samo moze byc z CHI.. ryzyk fizyk F
Galiczeq Napisano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2005 ok, dzieki za odpowiedzi :wink:
gushman Napisano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2005 Mysle, ze dla Ciebie znaczenie powinno miec tez to, ze CIEE jest firma znacznie wieksza od CHI i zajmujaca sie znacznie wieksza iloscia studentow naraz. A w takiej sytuacji latwo sie gdzies zawieruszyc, Twoje papiery spadna za biurko, a jak na kilkadziesiat tysiecy nie dolicza sie jednej aplikacji, to bedzie im bez roznicy.
Bozka Napisano 13 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2005 .... dla Ciebie znaczenie powinno miec tez to, ze CIEE jest firma znacznie wieksza od CHI i zajmujaca sie znacznie wieksza iloscia studentow naraz. A w takiej sytuacji latwo sie gdzies zawieruszyc, Twoje papiery spadna za biurko, a jak na kilkadziesiat tysiecy nie dolicza sie jednej aplikacji, to bedzie im bez roznicy. Ale z drugiej strony mogą miea wieksze doświadczenie
Gilly Napisano 18 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2005 a z trzeciej strony (hehe) troche problemow z tym ciee... szczegolnie z ta baza, ktorej wciaz nie moge przebolec (WRRRRRR)
Bozka Napisano 18 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2005 a z trzeciej strony (hehe) troche problemow z tym ciee... ) Mo?esz troche szerzej o tych problemach???? szczegolnie z ta baza, ktorej wciaz nie moge przebolec (WRRRRRR) Co za baza????
Gilly Napisano 19 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2005 baza pracodawcow atlas, z ktorej korzystaja osoby nie jadace na targi (z roznych powodow) http://www.almatur.pl/forum/viewtopic.php?...453900ec8cfe8c7 oprocz tego http://forum.2p.pl/read.php?f=11&i=45586&t=45586
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.