Skocz do zawartości

O ktorej ladujecie w USA?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam

Przylatuje do BOSTONU na godzine 21 pewnie wyjde pewnie po 22 :/ no plan mialem taki zeby przeczekac na lotnisku do 6 i wziasc juz autobus do Hyannis , bo zadnych tanich motelów w okolicy nie znalazłem .

Macie może namiary na tanie motele w Bostonie, Hyannis , albo jakis ciekawy pomysł co zrobic przez te kilka godzin na lotnisku w Bostonie ??

Dzieki z góry za odpowiedz

Napisano
wchodze w check my trip ....latest check in ...information not available

A dokąd lecisz tak btw?

Mysle ze okolica 08:30 spokojnie wystarczy:) wliczając w to odprawe, ale nie chciałabym celowo w błąd wprowadzać.

Ja wylatuje 14:05 i mam zamiar byc tak około 12:00 na lotnisku. Odprawy na bilecie tez nie mam napisanej jeśli o ten lot chodzi ale z tego co wiem na ogół jest to godzinka.

Napisano
mam pytanko  ..wylot mam o 9:55 .....tak wiec o torej najlepiej sie zjawic na lotnisku ?  czy 8: 30 to dobry czas ?

2h przed wylotem to dobry czas by uniknac ewentualnej kolejki przy odprawie bagazu.

Macie może namiary na tanie motele w Bostonie, Hyannis , albo jakis ciekawy pomysł co zrobic przez te kilka godzin na lotnisku w Bostonie ??  

przenocuj na lotnisku, Tom Hanks tak ciagnal chyba 2 tyg i dawal rade :( :wink:

Napisano

przenocuj na lotnisku, Tom Hanks tak ciagnal chyba 2 tyg i dawal rade :D :wink:

Ha faktycznie ( nie wiedziałem że to było w Bostonie :>) obejrze sobie film zapoznam sie z lotniskiem :(

EDIT: A jednak to było w Nowym Yorku :(

Napisano

Jeśli chodzi o odprawę, to kwestia jak długi lot Cię czeka. Na dłuższe loty jest więcej ludzi, i co za tym idzie większe kolejki do odprawy. Na transatlantyczne loty, to moim zdaniem powinno się być conajmniej 2 godziny przed lotem. Ale jeśli masz krótki lot np. do niemczech to nawet mniej niż godzina wystarczy.. ale również nie chcę Cię wprowadzać w błąd bo to kwestia lotniska (czasami trzeba dojeżdzać autobusami). Ja zawsze latam z Berlina (Tegel), i odprawa (nawet na dłuższe loty) zawsze jest sprawna.

Napisano

Hm..ja zawsze jestem 2h wcześniej, przynajmniej tak pisze żeby być a pozatym tam jest zawsze dużaaaa kolejka...

A co do lądowania to ląduję o 19:55 w Chcago ORD i po odprawie będzie ok 21 albo i puźniej... ale przyjedzie po mnie babcia xD

3majcie sie i co do tej nocy to myślę że to chybna japrostsze rozwiązanie, ewentualnie wziąść taksówke do hotelu ale to dużo kasy zeżre.. xD

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...