martinsen Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 mam pytanko ..wylot mam o 9:55 .....tak wiec o torej najlepiej sie zjawic na lotnisku ? czy 8: 30 to dobry czas ?
martinsen Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 wchodze w check my trip ....latest check in ...information not available
talib7 Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 Witam Przylatuje do BOSTONU na godzine 21 pewnie wyjde pewnie po 22 :/ no plan mialem taki zeby przeczekac na lotnisku do 6 i wziasc juz autobus do Hyannis , bo zadnych tanich motelów w okolicy nie znalazłem . Macie może namiary na tanie motele w Bostonie, Hyannis , albo jakis ciekawy pomysł co zrobic przez te kilka godzin na lotnisku w Bostonie ?? Dzieki z góry za odpowiedz
Nef Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 wchodze w check my trip ....latest check in ...information not available A dokąd lecisz tak btw? Mysle ze okolica 08:30 spokojnie wystarczy:) wliczając w to odprawe, ale nie chciałabym celowo w błąd wprowadzać. Ja wylatuje 14:05 i mam zamiar byc tak około 12:00 na lotnisku. Odprawy na bilecie tez nie mam napisanej jeśli o ten lot chodzi ale z tego co wiem na ogół jest to godzinka.
czeklin Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 mam pytanko ..wylot mam o 9:55 .....tak wiec o torej najlepiej sie zjawic na lotnisku ? czy 8: 30 to dobry czas ? 2h przed wylotem to dobry czas by uniknac ewentualnej kolejki przy odprawie bagazu. Macie może namiary na tanie motele w Bostonie, Hyannis , albo jakis ciekawy pomysł co zrobic przez te kilka godzin na lotnisku w Bostonie ?? przenocuj na lotnisku, Tom Hanks tak ciagnal chyba 2 tyg i dawal rade :wink:
talib7 Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 Macie może namiary na tanie motele w Bostonie, Hyannis , albo jakis ciekawy pomysł co zrobic przez te kilka godzin na lotnisku w Bostonie ?? przenocuj na lotnisku, Tom Hanks tak ciagnal chyba 2 tyg i dawal rade :wink: Ha faktycznie ( nie wiedziałem że to było w Bostonie :>) obejrze sobie film zapoznam sie z lotniskiem EDIT: A jednak to było w Nowym Yorku
Raphael Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o odprawę, to kwestia jak długi lot Cię czeka. Na dłuższe loty jest więcej ludzi, i co za tym idzie większe kolejki do odprawy. Na transatlantyczne loty, to moim zdaniem powinno się być conajmniej 2 godziny przed lotem. Ale jeśli masz krótki lot np. do niemczech to nawet mniej niż godzina wystarczy.. ale również nie chcę Cię wprowadzać w błąd bo to kwestia lotniska (czasami trzeba dojeżdzać autobusami). Ja zawsze latam z Berlina (Tegel), i odprawa (nawet na dłuższe loty) zawsze jest sprawna.
Angela ;* Napisano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2007 Hm..ja zawsze jestem 2h wcześniej, przynajmniej tak pisze żeby być a pozatym tam jest zawsze dużaaaa kolejka... A co do lądowania to ląduję o 19:55 w Chcago ORD i po odprawie będzie ok 21 albo i puźniej... ale przyjedzie po mnie babcia xD 3majcie sie i co do tej nocy to myślę że to chybna japrostsze rozwiązanie, ewentualnie wziąść taksówke do hotelu ale to dużo kasy zeżre.. xD
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.