Skocz do zawartości

Biura podróży, tanie bilety okolice Bielska- Białej ??

Remus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Wybieram się do USA i chceiałem sie dowiedzieć czy zna ktoś może jakieś dobre bióra podróży z okolic Bielska gdzie mogę kupic niedrogie bilety lotnicze ?

Napisano

Ja polecam biuro z ktorego korystalam, ich strona to www.esky.pl, jesli jestes z Bielska Białej, to najblizsze biuro maja w Katowicach, ale ja proponuje do nich zadzwonic, bo przez telefon znalezli mi lepsze polaczenie do US (z jedna przesiadka, a na stronie internetowej najtansze bylo z dwoma, a ponadto cena biletu tez spadła:). Najlepiej zadzwon wlasnie do Katowic: tel. 032 750 60 28

tel. 032 750 60 29

Bilety czesto maja w formie elektonicznej, czyli przesylaja na maila, pozniej trzeba je tylko wydrukowac.

Napisano

ogólnie ceny biletów są takie same wszędzie ponieważ firmy działają w oparciu o te same systemu rezerwacji miejsc jak np. Amadeus. Wiem bo rozkminiałem ten problem od lutego i ceny są takie same ( w większości) jak chcesz najtaniej to szukaj pośredników gdzie obsługują AirFrance,Delta,Swiss i Alitalie. I koszty się rozbijają o zapłatę dla biura pośrednictwa! Ja zapłaciłem 65 zł, gdzie standartem jest 100-110 zł. Nie napiszę tu jakie to biuro, bo nie zapłacili mi to po co będę ich reklamował :wink:

Napisano

No jasne. Na weekendy jest najdrożej. piątek,sobota, niedziela i poniedziałek są najdroższe. Ja ci powiem że byłem w kilku biurach na poznańskiej Ławicy, laska mi w marcu twierdziła że nie ma już biletu na koniec maja do Norfolk- takie miasto w Virginii, coś pamiętam ze szperała przez Filadelfię :) Od tej pory podziękowałem biurom, wolę brać ręce w swoje ręce odnośnie kwestii biletowej i wyszukiwałem na stronkach.

Napisano

witam,

jestem z bielska, a dokladnie z jaworza i kupowalam juz bilety kilkakrotnie: www.aero.pl (nawiasem mowiac ma siedzibe w bielsku, ale transakcje sa tylko internetowe), wlasnie esky.pl - bylam powiazana z tym biurem kontraktem przez YES, z ktorym lecialam i jestem bardzo zadowolona. polecam takze alamtur.pl, maja bardzo dobra obsluge telefoniczna.

pozdrawiam,

aniolova

Napisano

Dzieki wszystkim za rady. narazie zarezerwowalem sobie bilecik na www.lotnicze.bilety.sklep.pl (kupował tu ktos juz moze ? ) za 2750 do Chicago z LOTu. W orbisie juz prawie nic nei było a najtańszu oferta LOTu jaka była to w niezbyt dobrym term i za 3200zł. Poki trwa rezerwacja bede szukal dalej moze cos sie zwolni.

Pozdrawiam

Napisano

Hej Remus,

Nie wiem czy kontaktowales sie z biurem, ktore polecialam, ale wlasnie

na stronie Esky jest napisane o promocji na polaczenia m.in. do Chicago (cena bez opłat lotniskowych 999zl). Linie Alitalia, pisza ze jest pelna dostepnosc miejsc, z tymze te promocyjne polaczenia sa dostepne tylko przy rezerwacji telefonicznej, wylot musi byc od 2007-05-25 do 2007-06-30. Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...