pauliniasta Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 Hej wszystkim! Tu się wybieram. Był ktoś może w tym mieście? Jak możecie podzielcie się wrażeniami. Słyszałam, że jest dosyć niebezpiecznie :roll: A co powiecie o firmie WAWA, pracował tam ktoś może?
Bartek996 Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 Philadelphia spoko Duzo "czarnych"... Polecam Aquarium, Zoo, Muzeum of Art Mi sie bardzo podobala Phi... Jak bedziesz zwiedzac to KUP sobie City PASS (komplet biletow na "wszystkie" atrakcje w Philadelphi) POLECAM A jesli chodzi o miniMarket WaWa to nic Ci nie moge powiedziec... Ale zakupy robilem
lipski Napisano 2 Maja 2007 Zgłoś Napisano 2 Maja 2007 nie jade tam ale chętnie odwiedziłbym to miasto
pauliniasta Napisano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2007 Hm...coś nie za dużo osób bywało w tym mieście. No coż, dzięki za posty
karus Napisano 3 Maja 2007 Zgłoś Napisano 3 Maja 2007 ja byłem, mi się podobalo, fakt bardzo duzo czarnych ale pomimo ze jest to duze miasto to kilmat super, duzo fajniej niz w NYC
karus Napisano 3 Maja 2007 Zgłoś Napisano 3 Maja 2007 aaa jezeli chodzi o to ze jest niebezpiecznie to wynika to pewnei z tego ze jest tam spore bezrobocie, upadł przemysl cięzki i stocznie, wlądze robią wszystko zeby miasto się podniosło ale chyba to nie takie proste
cavscout Napisano 4 Maja 2007 Zgłoś Napisano 4 Maja 2007 Hej wszystkim! Tu się wybieram. Był ktoś może w tym mieście? Jak możecie podzielcie się wrażeniami. Słyszałam, że jest dosyć niebezpiecznie :roll: A co powiecie o firmie WAWA, pracował tam ktoś może? WAWA to lokalny mini-market. Niektore maja rowniez stacje benzynowe. Co do bezpieczenstwa, to powiem tyle ze jak tam jade to jestem uzbrojony. Jest co zwiedzac, ale jak zawitasz do nieciekawej dzielnicy moze byc nieciekawie. Dla mnie odwiedzanie Philadelphii to sport extramalny.
lipski Napisano 6 Maja 2007 Zgłoś Napisano 6 Maja 2007 Jest co zwiedzac, ale jak zawitasz do nieciekawej dzielnicy moze byc nieciekawie. jak wszędzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.