GAZDA Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 gc daje mi konkretną korzyść, kolor i wygląd paszportu nie... po prostu myśle racjonalnie...
Remus Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 gc daje mi konkretną korzyść, kolor i wygląd paszportu nie...po prostu myśle racjonalnie... No ale mi chodzi o konkretną granicę bo w ramach korzyści można i rodzine sprzedać Pozdrawiam
GAZDA Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 ja tam se nie robie nic z takich symboli... a rodzina nie jest moją własnościa bym mógł ją sprzedać...
Couek Napisano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2007 A ja Wam powiem tak. Amerykanie moze i by robili problemy, bo maja inna kulture. Polak ma raczej dobre usposobienie. Przynajmniej do czasu, az sobie nie wypije za duzo Poza tym nam zawsze bylo obojetne wszystko Tylko jesli trzeba bylo w morde dac, to sie mobilizowalismy hehehe. Przupomne Wam reforme terytorialna (czy jak ona sie nazywala). Wiele smiesznie malych wojewodztw walczylo o wlasne wojewodztwo -> np. Opolskie. Nie badzmy smieszni. I ktos mi powie, ze to patriotyzm lokalny? A gdzie narodowy? Dla takich jak Opolanie i inni mieszkancy zbuntowanych wojewodztw stworzono niepotrzebnie setki miejsc pracy, gdzie urzednicy marnotrawia nasze podatki A na Dolnym Slasku (byle Wroclawskie) -> takie wielkie miasto jak Wroclaw nie wymagalo wlasnego wojewodztwa Pomyslcie o tym. Naklejka na paszporcie, to nie palenie flagi Poza tym jak masz problem, to idz do dziennikarki i tyle Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.