kamil27 Napisano 4 Maja 2007 Zgłoś Napisano 4 Maja 2007 witam, mam trzy pytanka odnośnie ds 156 1.Pracuje i w rubryce 21 wpisałem tylko praca czy to wystarczy? 2.w rubryce 27 wpisałem że jade odwiedzić przyjaciół i zwiedzać czy to wystarczy? 3.w rubryce 28 wpisałem że moim sponsorem są rodzice i przyjaciel, czy coś zmienić?
Marcin20 Napisano 4 Maja 2007 Zgłoś Napisano 4 Maja 2007 1. Wpisz tez stanowisko na jakim pracujesz, mi kazali. 2. Moze byc...ja mialem tourism destination. 3. Napisz moim zdaniem tez siebie miedzy nimi, ze sam masz troche swoich srodkow na ten wyjazd. Pzdr !!
kamil27 Napisano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2007 to jeszcze jedno, wypełniałem ds'a po polsku i wydrukowanego mam po angielsku ale odpowiedzi na pytania sa po polsku czy np. nie dotyczy, brak czy to dobrze? jak długo teraz czeka się na rozmowe od momentu zatelefonowania do ambasady?
Remus Napisano 5 Maja 2007 Zgłoś Napisano 5 Maja 2007 to jeszcze jedno,wypełniałem ds'a po polsku i wydrukowanego mam po angielsku ale odpowiedzi na pytania sa po polsku czy np. nie dotyczy, brak czy to dobrze? jak długo teraz czeka się na rozmowe od momentu zatelefonowania do ambasady? 1. Odpowiedzi mogą być po polsku. Masz dobrze. 2. Ja umawiałem sie do Krakowa przed długim weekendem. Dzwonilem we wtorek a umowiony zostałem na piątek. Acha jak jedziesz do konsulatu do Krakowa to DS 156 drukuj na 2 kartkach. Na pierwszej kartce 1 i 2 stronę a na drugiej kartce 3 strone. Najlepiej drukarką laserową. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.