darop Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 2,63 $ / h :shock: ponoc napiwki maja wyrównac do ponad 10 $ strasznie to wygląda, ale jest to norma, przeważnie stawka godzinowa kelnerów waha się w pobliżu 3$, ale napiwki robią swoje
dan Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 No, stawki jakies niemale!! nie mowie juz nawet o godzinowce, ale te wasze tygodniowki :shock: Wychodzi wiec ponad 3000 $ miesiecznie, chyba kazdy Amerykanin zwinalby wam te prace w mig!! Tez sobie tyle zycze, ufff, mamono, nadchodze... :wink:
juszal Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 2,63 $ / h :shock: ponoc napiwki maja wyrównac do ponad 10 $ Nie martw się o napiwki, do Ocean Edge przyjeżdżają nadziani goście więc nie powinno być problemu z porządnymi napiwkami
t0d Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 7$/h + jakieś 100-150 $/tydzień z napiwków (salesperson w lodziarni ;P) gdybym jechał zarobić, pojechałbym do Anglii/Irlandii/Holandii
cavscout Napisano 9 Maja 2007 Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 2,63 $ / h :shock: ponoc napiwki maja wyrównac do ponad 10 $ powodzenia
csh Napisano 9 Maja 2007 Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 2,63 $ / h :shock: ponoc napiwki maja wyrównac do ponad 10 $ Ja dokładnie tyle samo na godzinę, ale poza tym 100-120USD dziennie z napiwków (5-6 godzin pracy). To w zeszłym roku jako busser, także bez obaw powinno być ok!
talib7 Napisano 9 Maja 2007 Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 Ja dokładnie tyle samo na godzinę, ale poza tym 100-120USD dziennie z napiwków (5-6 godzin pracy). To w zeszłym roku jako busser, także bez obaw powinno być ok! Również jade jako busser i już wiem że bedzie dobrze 2,63 $ / h :shock: ponoc napiwki maja wyrównac do ponad 10 $ Nie martw się o napiwki, do Ocean Edge przyjeżdżają nadziani goście więc nie powinno być problemu z porządnymi napiwkami Właśnie dzieki Tobie od dłuższego czasu sie nie martwie W sumie to wogole sie nie martwiłem Na bank czeka mnie nie lada przygoda
Duszek Napisano 9 Maja 2007 Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 No, stawki jakies niemale!! nie mowie juz nawet o godzinowce, ale te wasze tygodniowki :shock: Wychodzi wiec ponad 3000 $ miesiecznie, chyba kazdy Amerykanin zwinalby wam te prace w mig!! Tez sobie tyle zycze, ufff, mamono, nadchodze... :wink: :hahaha: Naprawde nie wiem jak wy te stawki liczycie....
Omen Napisano 9 Maja 2007 Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 No, stawki jakies niemale!! nie mowie juz nawet o godzinowce, ale te wasze tygodniowki :shock: Wychodzi wiec ponad 3000 $ miesiecznie, chyba kazdy Amerykanin zwinalby wam te prace w mig!! Tez sobie tyle zycze, ufff, mamono, nadchodze... :wink: :hahaha: Naprawde nie wiem jak wy te stawki liczycie.... 12$/h *11h/dzien * 6 dni *4 tygodnie =ok 3000$ myśle że jest to realne ale BARDZO BARDZO ciężkie do osiągnięcia co nie znaczy ze nie bede sie starał tyle zarabiać
reed Napisano 9 Maja 2007 Zgłoś Napisano 9 Maja 2007 Rozumiem że CI którzy tak przeliczają to już kilka razy byli w Stanach? Bo z własnego doświadczenia wiem ( praca w Polsce) że takie liczenie nijak się ma do rzeczywistości. Żebyście się nie przeliczyli przypadkiem :roll: . Pozdrawiam i powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.