Skocz do zawartości

stawki za 1h. kto ile?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2,63 $ / h  :shock:  

ponoc napiwki maja wyrównac do ponad 10 $ :)

strasznie to wygląda, ale jest to norma, przeważnie stawka godzinowa kelnerów waha się w pobliżu 3$, ale napiwki robią swoje

• Odpowiedzi 38
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

No, stawki jakies niemale!! nie mowie juz nawet o godzinowce, ale te wasze tygodniowki :shock:

Wychodzi wiec ponad 3000 $ miesiecznie, chyba kazdy Amerykanin zwinalby wam te prace w mig!!

Tez sobie tyle zycze, ufff, mamono, nadchodze... :wink:

Napisano

ponoc napiwki maja wyrównac do ponad 10 $ :P

Nie martw się o napiwki, do Ocean Edge przyjeżdżają nadziani goście więc nie powinno być problemu z porządnymi napiwkami :)

Napisano

7$/h + jakieś 100-150 $/tydzień z napiwków (salesperson w lodziarni ;P)

gdybym jechał zarobić, pojechałbym do Anglii/Irlandii/Holandii

Napisano

Ja dokładnie tyle samo na godzinę, ale poza tym 100-120USD dziennie z napiwków (5-6 godzin pracy). To w zeszłym roku jako busser, także bez obaw powinno być ok!

Napisano
Ja dokładnie tyle samo na godzinę, ale poza tym 100-120USD dziennie z napiwków (5-6 godzin pracy). To w zeszłym roku jako busser, także bez obaw powinno być ok!

Również jade jako busser i już wiem że bedzie dobrze :)

Nie martw się o napiwki, do Ocean Edge przyjeżdżają nadziani goście więc nie powinno być problemu z porządnymi napiwkami :lol:

Właśnie dzieki Tobie od dłuższego czasu sie nie martwie ;)

W sumie to wogole sie nie martwiłem :) Na bank czeka mnie nie lada przygoda :P

Napisano
No, stawki jakies niemale!! nie mowie juz nawet o godzinowce, ale te wasze tygodniowki :shock:  

Wychodzi wiec ponad 3000 $ miesiecznie, chyba kazdy Amerykanin zwinalby wam te prace w mig!!

:hahaha:

Naprawde nie wiem jak wy te stawki liczycie....

Napisano

:hahaha:

Naprawde nie wiem jak wy te stawki liczycie....

12$/h *11h/dzien * 6 dni *4 tygodnie =ok 3000$

myśle że jest to realne ale BARDZO BARDZO ciężkie do osiągnięcia :)

co nie znaczy ze nie bede sie starał tyle zarabiać :P

Napisano

Rozumiem że CI którzy tak przeliczają to już kilka razy byli w Stanach? Bo z własnego doświadczenia wiem ( praca w Polsce) że takie liczenie nijak się ma do rzeczywistości. Żebyście się nie przeliczyli przypadkiem :roll: . Pozdrawiam i powodzenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...