Skocz do zawartości

NIssan Skyline . okolice chicago

VeNoN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cavscount ma racje chociaż troszkę sie przejęzyczył... Skyline był wyprodukowany na rynek japoński z kierownicą po prawej stronie tylko i wyłacznie.

Myślę, ze Nissan Skyline źle nie wygląda... oczywiście o gustach się nie dyskutuje. Odnośnie zaawansowania technologicznego to na świecie nie został jeszcze stworzony drugi taki samochód jak Skyline, który dorównywał by mu technologią... Jak to kiedyś powiedział Jerremy Clarkson w Top Geare - Skyline to najdroższe jeżdżące Play Stadion na kołach. Model R34 GTR V-Spec - Znakomity silnik, najlepsze na świecie właściwości trakcyjne (jeśli któreś z kół zrywa przyczepność w 1 do kilkudziesięciotysięcznej sekundy komputer sterujący przekazuje moc na resztę kół; mierzy przeciążenie boczne, rozkład mocy itd itd.

Myślę, że można o tym aucie powiedzieć: kultowe.

Aha i jeszcze coś... czy widzieliście kiedykolwiek by auto uliczne tak przyśpieszało:

http://www.autokrata.pl/ogien/607/nissan_skyline_gt/

P.S.

Ja tam mam szacunek dla wszystkich, którzy lubią samochody bez znaczenia jakiej marki. Dziwnie byłoby gdyby każdemu podobało się to samo. 8)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...