Skocz do zawartości

Bush Gardens, Water Country USA, King's Dominion - Virginia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
nie wiesz przypadkiem :( jak są płacone nadgodziny?100% czy 150% stawki podstawowej? jakie stanowisko pracy w parku jest najmniej męczące i przyjemne :(

Hej! ja takze lece z dwojka znajomych do BG w te wakacje, wylatujemy dopiero 5 lipca:( Wiem, ze za nadgodziny niestety nie placa 150% stawki:( A co do pracy, to chyba najlepsza jest w pomieszczeniu z klimatyzacja, czyli w restauracjach. Pozdrawiam!

Napisano
super ze sie odezwałas :( tak tez do Buscha sie wybieram z kumpela..29 czerwiec lot z warszawy...mam nadzieje ze jakos uda nam sie dostac do Richmond.. :(

Z Lotniska Dulls musicie dostać sie na stację Greyhound'u w Washington D.C. - odległość z lotniska od miasta to ok 30mil - najlepiej wsiąść w taxówkę (ok30$). Ze stacji Greyhounda w D.C. bierzecie autobus do Williamsburga w Virgini (ok 4h drogi i ok 60$ za bilet)... w Williamsburgu także bierzecie taxi i jedziecie do wioski... adres chyba wszyscy mają.

Jeśli jest was więcej jak 3,4 osoby to warto zastanowić sie nad wzięciem taxówki bezpośrednio z Dulls'a do Williamsburga - wiem, że niektórzy tak robili i kosztowało ich to ok 250$... Odległość od Dulls'a do Williamsburga to ok 170mil.

Do zobaczenia na miejscu. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.

Szeli 8)

Napisano

Isabelo a nie wiesz moze jak najlepiej dostac sie do Richmond z Waszyntgtonu? a potem z Richmond do Williamsburga? byłabym Ci wdzieczna niezmiernie za jakąs mała podpowiedz :(

Napisano

dzieki Szeli za wskazówke :( mam nadzieje ze pokombunujemy i wyjdzie w miare tanio:) haha..jak na razie nie ma na forum osób lecących 29 czerwca..a szkooda ..pozdrooo

Napisano
dzieki Szeli za wskazówke :( mam nadzieje ze pokombunujemy i wyjdzie w miare tanio:) haha..jak na razie nie ma na forum osób lecących 29 czerwca..a szkooda ..pozdrooo

Najlepiej jakby ktoś was odebrał bezpośrednio z Lotniska.. tak jest najszybciej i najtaniej dla was. W zeszłym roku pomagałem w ten sposób ludziom dostać sie z powrotem do D.C. W tym roku jestem jeszcze w PL i dopiero w połowie czerwca przewiduje wylecieć do USA... odezwij sie do mnie bliżej daty waszego wylotu - może coś pomyślimy. Pozdrawiam.

Napisano

Ja takze mam nadzieje, ze moze uda mi sie dogadac z Szelim i mnie i moich znajomych odbierze z lotniska, bo ladujemy w Washington dopiero okolo 20 plus odprawa wiec gdzies pewnie okolo 21 opuscimy lotnisko... A ze stcji Greyhound o ile dobrze pamietam pierwszy autobus na ktory bysmy zdazyli jest o 2 w nocy... Ale i w tej wersji jak trzeba bedzie, to sobie poradzimy, najgorzej bo najmniej bezpiecznie byloby w pojedynkę:(

Napisano
Ja takze mam nadzieje, ze moze uda mi sie dogadac z Szelim i mnie i moich znajomych odbierze z lotniska, bo ladujemy w Washington dopiero okolo 20 plus odprawa wiec gdzies pewnie okolo 21 opuscimy lotnisko...  A ze stcji Greyhound o ile dobrze pamietam pierwszy autobus na ktory bysmy zdazyli jest o 2 w nocy... Ale i w tej wersji jak trzeba bedzie, to sobie poradzimy, najgorzej bo najmniej bezpiecznie byloby w pojedynkę:(

Jeśli dobrze pamiętam to przylatujecie 4 lipca... Greyhound tego dnia wyjeżdża z Washington D.C. do Williamsburga o 12.30PM i 02.35PM - Village jest czynna non-stop wiec z zakwaterowaniem nie ma problemu o każdej porze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...